Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Gleda filmice jasta da gleda. ,,,hahaha gledas li ti? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahahah,iskreno,malo kad,ali prije sam gledao vise,kad je bilo tesko doci do njih,sad nije fora,i gledam uvjek do kraja,da vidim hoce li se ozeniti na kraju,,,bauahhahahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) eeee zivoteeee lutalicoooo i tebe svako trosi dALJE PiTANJA BRZO P AMORAM ICI CEKA ME DRUGARICA - Picard jesili uvjek tako ozbiljan? - Pustas li nekad kosu,ili ti uvjek kratka? - Imas li vise ostvarenih ili neostvarenih zelja? - Je l ti Pitt dobar komsija? - Volis li vise plavuse ili crnke?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jesam dobar susjed sto posto,ajde dobro se provedi i pozdravi frendici,drugarski,naravano,reci joj da sam strasno pametan,,,hahahahaah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Jesam dobar susjed sto posto,ajde dobro se provedi i pozdravi frendici,drugarski,naravano,reci joj da sam strasno pametan,,,hahahahaah vazi nalagacu ja jos pozitivnih osobina hihihihi kekekekke
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
питувала би пар питањца кад би неко сео ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
 ...aj ko otje da zgreje goozove... ...recimo neko koe zimogrozljiv..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
и ја питувала ал виШ да ич ники нече
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aj onda se ti ugnezdi..a mi tje te reshetamo..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
е бре Брутко ае питувај садека кад сам пјан ко летффа ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aahahah..aj da te pituvam..  ... ...kojo tie omiljeno pitjence za drinkovanje... ...a koe si veceras konkretno konzumirala..  ... ...i el i u ugostiteljskim objektovima imas obicai da se preterano ikonzumirash alkoholnih tekutjina..msm ovono preterano..hiiiik..  ... ...inace..koe su ti omiljene ugostiteljske destinacie na koima biK te mogo sresti..kofol slucaino..  ...
|
|
|
|
|
|