|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sedim ja u jednom bg.kaficu,aj da ne pricam s kim,neko iz r.l.a... Kad za susednim stolom, zena sa tamnim cvikama mlatara lenjirom,uzima telefon i nekom vice,,20cm,ej...20cm" Tada mi nista nije bilo jasno,al pre par dana sam saznala,ko sa kim...sta 
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Vlada grip,necu da se susrecem.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moze se desiti, pogotovo sad kad se zna ko kako izgleda...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Moze se desiti, pogotovo sad kad se zna ko kako izgleda... Sad ce te pratiti ovi sto su tu blizu Megi,,hahahahah,imaj oci sirom otvorene,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Moze se desiti, pogotovo sad kad se zna ko kako izgleda... Sad ce te pratiti ovi sto su tu blizu Megi,,hahahahah,imaj oci sirom otvorene,,,, Slobodno, ja cu se praviti da ih ne vidim da me prate
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Moze se desiti, pogotovo sad kad se zna ko kako izgleda... ma daj kaj za ozbaČ
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kazem ja tebi ugradi si na rame retrovizor,onaj Trile ce te pratit,on je premazan samo tako,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Samo verujte da je nemoguce, Picard procitaj 2 post na ovoj temi pa ces videti sta je slucajnost
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kazem ja tebi ugradi si na rame retrovizor,onaj Trile ce te pratit,on je premazan samo tako,,,, On mi je komsija, druga ulica od mene koji ce me vrag pratiti,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ne ja i Pico cemo doci u posjet kod tebe kad budes imala slavu,onak legalno,,,nema pracenja,,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 33 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|