Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Вучица je napisao: Mo, šta misliš o ovim ‚‚muŠkarčinama‚ što nemaju nameru više da sede na ‚vereo tronožac‚ jer su tobože odgovorili na sva pitanja??? niko na ovom forumu ne moze da me nasmeje kao ti. al iskreno. e baŠ mi je drago da sam ti smeŠkovita ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: kome bi od ženskih 'ladno dala svoje forumske šifre.. nikome ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Minnie je napisao: kome bi od ženskih 'ladno dala svoje forumske šifre.. nikome ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..a u čiji profil bi rado ušla...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena zamisli da si pevacica, sa kim sa foruma bi snimio duet? Ko bi vam napisao tekst, treba da snimis spot, sa kim bi snimila seksi scenu? [/quote] Duet bih snimila sam Marinom hahaha Tekst bi pisala Vucica naravno Sexy scene bih snimala sa Najgorom  @Minnie...za pitanja svejedno..forumska neforumska...kao ti volja ljube
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: Minnie je napisao: kome bi od ženskih 'ladno dala svoje forumske šifre.. nikome ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..a u čiji profil bi rado ušla... na moderatorski tj admin panel,naravno.. sta pitas svasta hahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
da li ti tamo nedostaje burek i zu zu ujutru posle provoda?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..hvala na odgovorima ljube. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..moram ići , razgovaraćemo kad budeš sa tratinčicu.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja sam tu i citala sam,hvala 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: da li ti tamo nedostaje burek i zu zu ujutru posle provoda? Moram da priznam da mi nedostaje svaka pita inace nisam ljubitelj bureka i da ne dodje ovdje vjerovatno ne bih jos dugo probala napraviti pitu ali ovdje me ucjenise neki, te od prve ispade odlicna pita  samo dok je napravim izgubim volju da je jedem.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: ..hvala na odgovorima ljube. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..moram ići , razgovaraćemo kad budeš sa tratinčicu.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) nema na cemu ljube. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ... razgovarat cemo i prije valjda hvala na pitanjima..opet si me stedila..znam to he he LaYa je napisao: ja sam tu i citala sam,hvala  hehe..citaj citaj kad bojkotujes bezveze ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|