Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mo, šta misliš o ovim ‚‚muŠkarčinama‚ što nemaju nameru više da sede na ‚vereo tronožac‚ jer su tobože odgovorili na sva pitanja???
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: ..hehehe..Mo...kako su momci reagovali na tvoje bezobrazne snove... ..'oću iscrpan izveštaj...ko se stvarno primio po tvom sudu...kome ti bilo najteže poslati pp sa 'nakim sadržajem.. hehehe..al' ga izvuce momci su super reagirali, vjeruj mi da sam ja plakala od smijeha a bilo me malkice i stid..priznajem msm da se po mom sudu najvise primio Uther..jer je on taman nekako dosao na forum i nije znao sve sheme i shemice i sve te price..a prozborili smo do tada koju na chatu Urijel je odmah provalio...ali je imao super odgovor... Picard hahaha..on me odusevio..i nekako sam dobila dojam da je i on bio odusevljen Zlobni je svrsavao hahaha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , salim se...on je poseban Trile...on se drzao po strani, iako mislim da mu je godilo hahaha Najteze mi je bilo poslati pp'nakog' sadrzaja Urijelu jer s covjekom nisam jedno prozborila..ostali su mogli odmah zakljuciti da je neka sala u pitanju..i znala sam da nece da se naljute
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
izazov ti sledeći..treba da pošalješ svoju gologuzastu fotku trojici forumaša ppom..u koga bi imala najviše poverenja da ih neće zloupotrebiti i negde objaviti..
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: Mo, šta misliš o ovim ‚‚muŠkarčinama‚ što nemaju nameru više da sede na ‚vereo tronožac‚ jer su tobože odgovorili na sva pitanja??? niko na ovom forumu ne moze da me nasmeje kao ti. al iskreno.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
kome bi od ženskih 'ladno dala svoje forumske šifre..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: ..izazov- smuvati..ko ti veći izazov.. mad ili uriel vujić koja ili monty boss ili casual radisav oluja ili mojne nero ili pic....hehe..pazi šta ćeš odgovorit' trile ili zlobni Uriel Kojo casual olujni Picard he he  Trile
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Mo, šta misliš o ovim ‚‚muŠkarčinama‚ što nemaju nameru više da sede na ‚vereo tronožac‚ jer su tobože odgovorili na sva pitanja??? imas jednu gresku i kontradiktornost u recenici ljubavi muSkarcine..gdje su hehe..ne mislim o njima 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
...jesu ti zanimljivija forumska pitanja ili neforumska...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: izazov ti sledeći..treba da pošalješ svoju gologuzastu fotku trojici forumaša ppom..u koga bi imala najviše poverenja da ih neće zloupotrebiti i negde objaviti.. Brut Picard Zex
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena zamisli da si pevacica, sa kim sa foruma bi snimila duet? Ko bi vam napisao tekst, treba da snimis spot, sa kim bi snimila seksi scenu?[/quote]
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 01 Mar 2013, 12:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|