Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1-Jesam emotivac..cak i kad sam u situacijama (koje od mene zahtijevaju mozemo to tako nazvati) kada moram biti hladna, to emotivno dozivljavam..ali jbg, zivot je takav. 2- Poznajem..iako ima jos uvijek dosta prostora za nadogradnju i upoznavanje..jer dese se situacije kada sama sebe iznenadim ili razocaram..normalno valjda 3-Ovisi od situacije...nije mi strano ni jedno ni drugo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
stvari resavas u hodu ili si pedantna i disciplinovana? otvorena si u vezi od starta ili takticna, da vidis kako ce se odvijati stvari?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..tačno- netačno...štrikiraj..podvuci..
Minnie je prepotentne,oće da lipše ako nije servisirana na nedelju dana She, riba koja pruza domaćinsko pušenjei miriše na kolače sa cimetom Pic je bio dosadan dok mu se nije desila Megi Trile je ljutiguz Bubi vaskršnjava koliko večeras Boss je odlepio na Megi želiš da ti pitanja dok si ustoličena postavlja zlobni
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena brodom salje odgovore
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: stvari resavas u hodu ili si pedantna i disciplinovana? otvorena si u vezi od starta ili takticna, da vidis kako ce se odvijati stvari? - Uglavnom pedantna i disciplinovana, iako neke situacije zahtjevaju rjesavanje u hodu..snalazim se dobro u takvim situacijama, dobri su mi 'refleksi'..tako kazu drugi  -Otvorena max...nema taktike .. 'svoja' p.s casual , ebe me konekcija na poslu..sorry
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: ..tačno- netačno...štrikiraj..podvuci.. Minnie je prepotentne,oće da lipše ako nije servisirana na nedelju dana- haha, Minnie nije prepotentna, drugi dio recenice TOCAN  She, riba koja pruza domaćinsko pušenjei miriše na kolače sa cimetom- TOCNOPic je bio dosadan dok mu se nije desila Megi- Ima ISTINE u tome....ali biram NETOCNOTrile je ljutiguz- 100 % TOCNO  Bubi vaskršnjava koliko večeras - hahahahah...Povratnici su uvijek dobro dosli-TOCNOBoss je odlepio na Megi - NETOCNOželiš da ti pitanja dok si ustoličena postavlja zlobni - nemam zelja oko postavljaca pitanja
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mo Imam za tebe jedno vrlo breZobrazno pitanjce, e sad ako smatraš i ne moraš na isto odgovoriti, elem, da li ti se desilo nekada u ovom net svetu da od nekog gospodina dobiješ, kako bezobrazne PP tako i iste ponude... te kako na isto reaguješ?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..hehehe..Mo...kako su momci reagovali na tvoje bezobrazne snove... ..'oću iscrpan izveštaj...ko se stvarno primio po tvom sudu...kome ti bilo najteže poslati pp sa 'nakim sadržajem..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Mo Imam za tebe jedno vrlo breZobrazno pitanjce, e sad ako smatraš i ne moraš na isto odgovoriti, elem, da li ti se desilo nekada u ovom net svetu da od nekog gospodina dobiješ, kako bezobrazne PP tako i iste ponude... te kako na isto reaguješ? Moram priznati da mi se nije tako nesto desilo. E sad, odmah postaje jasno da se ne radi o gospodinu, iako je i taj pojam 'bezobraznog' danas izokrenut i naopak postao. Poznavajuci sebe...pitala bih WTF!!?? hahaha..i brzo ignorirala  pitanjce nije bilo breZobrazno draga ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..izazov- smuvati..ko ti veći izazov.. mad ili uriel vujić koja ili monty boss ili casual radisav oluja ili mojne nero ili pic....hehe..pazi šta ćeš odgovorit' trile ili zlobni
|
|
|
|
|
|