Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Radisav_Oluja je napisao: Znam da plivam.Seljak veseljak nisam jer sam mracnog i zlokobnog pogleda,dusu nemam,kraj Morave prodajem deci erotske slicice. hahhahahhahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
o'ladila se stolica
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sedi Molena da se pitamo 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pitaj sta ti srcu tesko ii drago  nije stolica vise interesantna..sada su slike najposjeceniji pdf prvo cu ja tebe da pitam...kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
bas zato sto nije interesantna, sad je opustenije  a dobro sam, malo dislociran, neispavan... kako si ti Molena?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
slicno kao ti...neispavana najvise pozelila sam se ususkati pa zaspati..pokriti sa dva jorgana ha ha  prevruce hajde onda opusteno..pucaj po meni  .... pitaj
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ajde...  otkud u Africi? tamo si sama ili sa nekim?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Poslom...njima treba strucnjak i neko sa iskustvom, pitali nas u Europi koji radimo za ovu firmu ima li neko ko bi isao..ja rekla na prvu Hocu ja..zvali me na razgovor i rekli...IDES  ..ukratko Sama sam dosla...sama sjela u avion..jedino me na aerodromu ovdje docekao vozac 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
svaka cast. hrabro, velika promena. da li si emotivac ili hladna "bitch"  da li poznajes sebe? da li volis da se nametnes ili cekas priliku da te "iskusno oko" samo otkrije?
|
|
|
|
|
|