| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja sam jedno vreme isla u staklenac mlatila nesto stapom doduse isla sam zbog jednog zaludjenika u bilijar posle mi je dosadilo,pa sam zabatalila i stap i njega ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: al ga drzi, svaka joj cast umem i drugacije  ali necu tu sliku ovde ....mnogo sam se izvila na najoj ahahhahaha dosta sliak jbt , sledca posle priredbe cisto da vas iznenadim malo .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: aaaaa svaka cast,ja nemam pojma da igram bilijar ja ću te naučim tebe tipcice cekam da nakacis slikicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: aaaaa svaka cast,ja nemam pojma da igram bilijar ja ću te naučim tebe tipcice cekam da nakacis slikicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) onu golišavu ?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mogu ja da okacim njegovu sliku nije problem,samo neka klimne glavom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Layo kad se nadjemo ...ima da odigramo onako prijateljski  She ...ja sad vec nisa takla stap /bilijarski/ skoro 2 godine ali da se zalaufam ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: aaaaa svaka cast,ja nemam pojma da igram bilijar ja ću te naučim tebe tipcice cekam da nakacis slikicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) onu golišavu ? ma kakvi golisavu,necu se iznenaditi provereno nego....neku normalnu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Nikita je napisao: Layo kad se nadjemo ...ima da odigramo onako prijateljski  She ...ja sad vec nisa takla stap /bilijarski/ skoro 2 godine ali da se zalaufam .... ma pusti me niki jos mi treba da nisanim rupu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: mogu ja da okacim njegovu sliku nije problem,samo neka klimne glavom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) može, i onako sam poznat ko veliki kuronja
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dobro de sem toga ima li se jos sta videti kod tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|