| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
vuja kojic je napisao: jak sam ja na fauni a slab na flori Чекај, мени Флора рече нешто другачије! Мислим све најбоље о јачини и... још нешто. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: ма преспавах послеподне ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) a to ma takvo je vreme.. ja još malo pa u krevet ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
MAD BOOKSELLER je napisao: vuja kojic je napisao: jak sam ja na fauni a slab na flori Чекај, мени Флора рече нешто другачије! Мислим све најбоље о јачини и... још нешто. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) zemljače nismo se razumeli,izvini
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Kojo ti si mene zezno od sad samo pismenim putem se razgovaramo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: Kojo ti si mene zezno od sad samo pismenim putem se razgovaramo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ajde da menjamo fotke na mailu
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: Kojo ti si mene zezno od sad samo pismenim putem se razgovaramo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ajde da menjamo fotke na mailu eh ma sad 10 fotki da mi pošalješ na meil nije to isto kad sam ja stavila fotku a zec sam Nale di ta motka ??
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: Nale di ta motka ??
Mislis njena fotka? 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: Nale di ta motka ??
Mislis njena fotka?  i fotka i motka ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
gde je niki dušica?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: Nale di ta motka ??
Mislis njena fotka?  Iskra motku sam ngde smotKala Ti mala Yalo, prvo moraš da me muvaš, pa mnogo da me muvaš pa ti onda možda pošaljem fotku na mail ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|