| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: ako ti kažem .. moraČu te ubijem ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Hhahahah,samo ti reci,pa poslije ubijaj,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
evo stizu za pet do 10 minuta al tebi to ništa neznači jel ču te utepam sad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: evo stizu za pet do 10 minuta al tebi to ništa neznači jel ču te utepam sad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Pa nesto je tiho,,,stajaznam,mozda i vire,,,hihiihhiihih
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ko to zna to zna to ne znamo ti ni ja... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ko to zna to zna to ne znamo ti ni ja... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) Znam ja sve moja Iskra,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
blago tebi pa tebe mora da boli glava od tolikog znanja ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: blago tebi pa tebe mora da boli glava od tolikog znanja ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ne,glava boli kad se nezna,jesi li ti stavila tamo svoju fotku u atribute i to!?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma nisam a ti?? svoju?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ma nisam a ti?? svoju? Ma sta cu stavljat kad sve zene skoro imaju moje fotke,necu valjda muskima pokazivat,,hahahhhah,ja sam to uredio odavno,ali i kad bi htio staviti,neznam tehniku stavljanja(slika),,,i cekam da vecina stavi slike,i onda cu napisati post o mome videnju tih fotki,zato pozuri(te)!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
oho.. znači joPet priča na pomolu ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|