| Autoru |
Poruka |
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Vujo ,kod tebe nema ništa seksi ,nemo` da mi zameriš. Nikice ,za tebe to ne mogu da tvrdim. Obuci beli donji veš kad kreneš u tu diskoteku ,a ne bi bilo loše ,da povedeš i mene. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
_MaNiaC_ je napisao: Ono jeste ... Ko tebe ne zna ,ne zna šta je seksipil na delu.... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) šta me onda ljubiš u goozu stalno ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
zato što nesam budala i što znam šta je lepo. Mada i tašna ti nije loša. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_MaNiaC_ je napisao: Vujo ,kod tebe nema ništa seksi ,nemo` da mi zameriš. Nikice ,za tebe to ne mogu da tvrdim. Obuci beli donji veš kad kreneš u tu diskoteku ,a ne bi bilo loše ,da povedeš i mene. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) auuu ma imam samo crveni ... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) sta sad da radim ? a plata ce mi tek posle 5-tog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
_MaNiaC_ je napisao: zato što nesam budala i što znam šta je lepo. Mada i tašna ti nije loša. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ubićuse ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Nikita je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Vujo ,kod tebe nema ništa seksi ,nemo` da mi zameriš. Nikice ,za tebe to ne mogu da tvrdim. Obuci beli donji veš kad kreneš u tu diskoteku ,a ne bi bilo loše ,da povedeš i mene. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) auuu ma imam samo crveni ... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) sta sad da radim ? a plata ce mi tek posle 5-tog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Crveni ? Onda preskačemo diskoteku ... Najgora ,kad rešiš to da uradiš ,javi mi da te dočekam na grudi junačke. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Ko se je to drznuo ,da pokušava da zbari onu koja je samo moja ? Đabe gubi vreme ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ja sam pošteđen 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Вучица je napisao: Ko se je to drznuo ,da pokušava da zbari onu koja je samo moja ? Đabe gubi vreme ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) МанијаЧко један клиња недоказани ал има м... ко бре песнице чим се дрзно на тој радњу ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|