| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja sam Vuki turila,glavni atribut,kad scepam nema dalje ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ma ko ce ga znati u kom sancu se valja ? nema ga danima .....nego , nesto razmisljam da ukljucim GPRS i da mu ponesem cebe , ipak je opet zahladnilo ahahhahahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Samo vas posmatram i već ste mi veoma seksi. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Ja sam sexy i bez gledanja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jel i ja?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ma skorz ....vristi sa nas ono sexi kao kad udjes u diskac pa se bacis pod halogenu sijalicu sa ulaznicom /pecatom/ na sred cela ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
E to...ili pod sjajem disko kugle ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Najgora je napisao: Ja sam sexy i bez gledanja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ono jeste ... Ko tebe ne zna ,ne zna šta je seksipil na delu.... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
|