| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nale ja malo kasnim pozdrav svima ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Najka Dado MAnijaČko imaŠ PP e sad odok odavle msm da je red ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i di ta kafa ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Vuki zar mora i virtuelna valjda je bitna ona spiritualna, sediš ispred kompa, kafa pored tebe i zamišljaš kako se gledamo i ispijamo kafu zajedno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Najgora je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Ne znam za kafu ,kod mene si uvek na vreme ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Dobar ti avatar ,potseća na tebe ,ono baš. Samo što si mi ti ,nekako ,lepša. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nale ako ti tako kazeš biČe da je tako o Manijak pa di si ti bre skitariću jedan ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
_MaNiaC_ je napisao: Dobar ti avatar ,potseća na tebe ,ono baš. Samo što si mi ti ,nekako ,lepša. ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) P'da...nijedna ne podseća dovoljno na mene ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra ... Evo mene ,tebe nema.... Najgora ,samo ti si original ,sve druge su samo tvoja loša kopija. Pozdravljam vas ,drage moje ,kuckamo se kasnije.
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
I kako da ga ne voliš ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
bas tako uze mi reč iz usta ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|