|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nocas kad je sve tiho Ubacujem te u misli. Htela sam videti koliko ces daleko otici,dugo ostati… Dosao si na silu I stao. Prazno je…to mesto gde si nekada bio. Voz je prosao, mozda ce doci jos jedan, mozda ces u njemu biti bas ti, mozda cemo biti I mi..i uvijek to mozda… Mozda ce dugo trajati voznja…cas brza, cas spora…kao mi Nisi tu. Pitas me zasto? Ne znam. Ne znam nista, moj omiljeni odgovor. Koji ti ne dozvoljava postaviti novo pitanje,posle kog zavlada tisina i….”zelim da te volim, ja stvarno to zelim,ali…” srcu se ne moze naredjivati. 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Ne zelim da budem ceo tvoj svet, samo glavni deo u njemu.....
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
Budi tu, da manje pušim, da se češće brijem, da tišina bolje zvuči, da imam lozinku za osmeh, da mi ne bude teško kad mi je teško, da razgovaramo, dok samujem, da me bockaš i miluješ rečima, da ne budem tužan, dok slušam tužne pesme, budi tu, da znam da si tu.
Budi tu, jer tu ti je mesto, tu si na sigurnom, tu si lepša, tu ni ja nisam loš, tu ne boli, tu je bolje od bilo kog tamo. Budi tu, da mi tu nedostaješ kad ne budeš više tu.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pozuri konjino ohladi se paprika
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

|
Pisi mi...O cemu sanjas, gdje su ti misli. Jesu li tvoji pogledi isti, kao kad smo u januaru, maj sreli. Ili su izblijedjeli. Gdje su se nase sakrile sjene: Sjetis li se maja, tvojih prica i mene...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: pozuri konjino ohladi se paprika ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Said I Loved You...But I Lied
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|