|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa se pitam da nisam u tudjem ataru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: **bem ti sunce za mene nema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako nema,ima za svakoga,,,samo treba pazljivo pratiti,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: **bem ti sunce za mene nema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako nema,ima za svakoga,,,samo treba pazljivo pratiti,,, ma ko ce sve ispratiti pitt gledam,pratim,pa se pitam jel ovo ponovo repriziraju Dinastiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jesi li na poslu sad ti!?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Blessko pozdrvcic,idem,nitko nece pisat,,ahhahahaha,pisemo se,,,,ciao...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Jesi li na poslu sad ti!? nisam pitt,pisem iz kreveta imam temperaturu skopao me neki virus,boli me grlo ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Blessko pozdrvcic,idem,nitko nece pisat,,ahhahahaha,pisemo se,,,,ciao... pa jeste pitt,hahahahaha,ja se ne racunam....ko me sisa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt zavidim ti sto imas maserku
Elena losa ti fora sto zakljucavas ako nesto pustis u startu onda pusti do kraja a ako zelis saseci onda odmah na pocetku
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Neki tamo
|
|

Pridružio se: 25 Feb 2013, 17:33 Postovi: 151
|
I nastavljamo o Gi gasovima haha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Elena ja bi tebe bas malo tukla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|