|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
O'ladila se stolica...zao mi sto neki prozvani nisu sjeli..ili nisu zeljeli, ili nisu vidjeli ili jednostavno nismo termin potrefili... Pa da se podsjetimo..po sjecanju: Sjajna, Ameno, nero, mala..bilo ih je jos...iz nekog razloga ne sjedose da zagriju guzu na stolici. Koliko se sjecam na stolicu nisu pozvani, a bilo bi ih lijepo vdijeti : MAD, Iskra, Zex, Najgora, klara, Jana, ...ima ih jos.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moramo ih juriti po forumu da bi sjeli 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne vredi na forumu se oseca da neko fali e zao mi je,kad ne znate da se volite dok ste skupa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ko fali She, i kako ti to osjecas..da i ja osjetim. Meni fale Picard, Trile, Uther...nema ih u zadnje vrijeme i osjetim to, ali mi se volimo kad smo skupa  Ako nece niko ja cu sjesti..vi postavite pa cu odgovoriti kad stignem  smoke break
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pretpostavka moli ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) klikni na srce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard jesi spreman?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard me ignorise al nema veze Picard zamisli da si pevac, sa kim sa foruma bi snimio duet? Ko bi vam napisao tekst, treba da snimis spot, sa kim bi snimio seksi scenu?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard sa kojim poslom se nikada ne bi bavio?
Zamisli ulazis u restorani cujes razgovor dvi forumasice kako spominju forum, je l bi im prisao, sta bi ih pitao?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja sam bio,i sve sto sam onda rekao vrijedi i sad,tako da je dosta i jednom,mozda cak i previse,tko me hoce upoznati nek me pitta na pp,mail,Skype,posta,golub pismonosa,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Radi zabave
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 154 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|