|
| Autoru |
Poruka |
|
Goga
|
|

Pridružio se: 09 Dec 2012, 23:23 Postovi: 123 Lokacija: ... divljina ...
|
Dobro veče svima ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Niki,pusa
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
па ди сте љепотиЦе еве једна баШ за жемскиње
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Nikita je napisao: Ni ja ahahhaha ja sam dobar slusalac i ako treba rado se smejem za dzabe Mene stalno zasmejavaš ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Goga dobro vece .....
Najgora bas mi je drago ,da bar malo mogu nekom da ulepsam vece... apropo smeh ...ja bi bila najgori komicar n asvetu , jet ne bih vic mogla ni da ispricam ako je vic dobar je umirem pa ne bi ni culi poentu a ako mi se ne dopadne , pa ....mogli bi me percem ciklikati ne bi culi ni "njik " od mene ahahahhahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nije meni komika u vicevima Inače obožavam da miniram viceve ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ja sam jedno veoma kulturno i vaspitano celjade ...ali nekad otrci konj samnom ....isto kao i sa ovom pesmom ....ja cula pre neko vreme umrla sam a jadan je bas brezobrazan .....tztztzttztz
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Registrovanih korisnika: *Twilight*, Ameno, Andjeo sa greskom, Astra, Bing [Bot], Bradpresto Pitt, Elena, Emanuella, Goga, Google [Bot], Just, Maša, MeGi, Mojne, Molena, Najgora, Nikita, Nina, Okce, Senka, SHE, siN bRutaL, Yahoo [Bot], zeleni zub, Žex, Вучица
eeee ovi su svi ovde , a ja se pitam gde ?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nije to sramota ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 567 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|