Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Od 7. osnovne, ali nisam bila bas aktivna vec samo kad se nadjem sa tim drustvom a aktivno od fakulteta , kad su pocele pauze i cekanja satima i satima Jaooooo....pa jel sad krijes od roditelja ili si se otkrila?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
hahahhaha Naravno da krijem ali mama mi je nasla 2-3 puta kutiju, naravno odmah smislim neku pricu to od drugarice itd ma sumnjaju , al ne priznajem inace ostacu bez glave na ramenima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: hahahhaha Naravno da krijem ali mama mi je nasla 2-3 puta kutiju, naravno odmah smislim neku pricu to od drugarice itd ma sumnjaju , al ne priznajem inace ostacu bez glave na ramenima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A pa dobro nisi ti neki strastveni cigaretaš,10-ak na dan predpodstavljam...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa zavisi od dana je l kuca prazna je l wc slobodan al uglavnom odem kod drugarice pa idemo zajedno na tavan Evo bas sad me zvala.... Idem Pitt Hoces da je pozdravim i posaljem joj kissic? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa zavisi od dana je l kuca prazna je l wc slobodan al uglavnom odem kod drugarice pa idemo zajedno na tavan Evo bas sad me zvala.... Idem Pitt Hoces da je pozdravim i posaljem joj kissic? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Naravno,pazite da ne zapalite sijeno na tavanu,,,hahahaha
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad nista ne radim,da dignem sve 4 u vis i tako jedno sat vremena 
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Africka sljiva.I feel the power.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kuckanje po forumu iz busaaaa 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pocinjem da mrzim poroke
|
|
|
|
|
|