| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Najgora je napisao: mm ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) da vidimo...šta ću popit' ![[cola.gif] [cola.gif]](./images/smilies/cola.gif) zivela 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: mm ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) da vidimo...šta ću popit' ![[cola.gif] [cola.gif]](./images/smilies/cola.gif) o Naleeee pa di si ti .. jeli ??? ajd pa javi šta če da piješ ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Mleko! jer je žestina za pi*ke ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Лејка неје столица веЧма троножац хахахха очеМ Кежуалка да испитам градиво из 6 разреда ал каки су мушки нече ме зачуди да једну Даму одбије ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
НАјкооо ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Mleko! jer je žestina za pi*ke ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) ovo je veri klever rečeno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: mm ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) da vidimo...šta ću popit' ![[cola.gif] [cola.gif]](./images/smilies/cola.gif) o Naleeee pa di si ti .. jeli ??? ajd pa javi šta če da piješ ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Ma pusti me u ** te kafana, te neko društvo, te drugarice...ne merem postiĆ sve ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: Najgora je napisao: mm ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) da vidimo...šta ću popit' ![[cola.gif] [cola.gif]](./images/smilies/cola.gif) o Naleeee pa di si ti .. jeli ??? ajd pa javi šta če da piješ ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Ma pusti me u ** te kafana, te neko društvo, te drugarice...ne merem postiĆ sve ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) sve sam skontala sem ove dve zvezdice šta znače ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata