| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pozz Cas od kamikaze ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Cas, ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) au sad če bude veselo msm na stolici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: шта ли је ово ноЧаске сви су ту а нигде ники Лејко немо се батргаш већма се опуШћај ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ako se opustim jos malo isklizicu iz kreveta koliko sam opustena mora da je nikita otisla da ispere trileta od onog praska kamilicom a najka vadi koju iz morave,slucajno mu podapela nogu molena igra bugi sa afrikanerima ko fali jos...eo cika Mad je tu,mora da mezeti debilko,gde se denuo a Mojne,mora da je konacno nasao tetu da ga seta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Hoces i ti Vule u kamikaze a? 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: Вучица je napisao: шта ли је ово ноЧаске сви су ту а нигде ники Лејко немо се батргаш већма се опуШћај ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ako se opustim jos malo isklizicu iz kreveta koliko sam opustena mora da je nikita otisla da ispere trileta od onog praska kamilicom a najka vadi koju iz morave,slucajno mu podapela nogu molena igra bugi sa afrikanerima ko fali jos...eo cika Mad je tu,mora da mezeti debilko,gde se denuo a Mojne,mora da je konacno nasao tetu da ga seta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
море Јуст само Кежуалка морам да пропитам шалем се ја сас њег зна он тој ја ти се мори више презнојим за питањце но за одговр кад дајем такој да имам пар кецова у рукаФку Свако својо Лејко марнуо и побего... нека тако и треб.... нећу да проЏем ко Ем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
mm ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) da vidimo...šta ću popit' ![[cola.gif] [cola.gif]](./images/smilies/cola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ne spominjite mi stolicu,vise ni kuci ne sedim na njoj!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053