Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Mojne je napisao: Emanuella je napisao: i ti si mnogo srećna, zar ne ? pa ne mnogo al mi smjesno jbg
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Emanuella je napisao: Mojne je napisao: Emanuella je napisao: i ti si mnogo srećna, zar ne ? pa ne mnogo al mi smjesno jbg ma šalim se, volim kad si srećna ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: Moze li se ubaciti ovaj smajli kako je sladaaaak i vredaaaan umjesto nekih,onih preveliiiiiiiiikiiiih smajlija   -Just hahaha Evo ti link sa Googla sve sto si pisao samo ga kopiraj i stavi na neki Pretrazivac pa ces videti koliko je ljudi sve to citalo i koje Uvrede si mi pisala,pa si mi i pisala Prijavu Forumotikonu za moj forum kako sam te ja vredjao ali ovo su videli svi oni koji pretazuju Google-
Pocetak je ova strana pa sve citaj redom stranu po stranu sve tvoje uvrede i ljage - http://www.srbija-forum.com/viewtopic.php?f=15&t=2058&sid=c4d2dd57188d3800e167011eb6d4bf7a&start=100
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vidi ovog Deee covece skini mi se sa grbace sa tvojim nebylozama ajde ajde ish ish kokos jedna krilata
Ma nek cita i predsednik drzave to si ti zasluzio volino I nisam ti ja prijavljivala forum , boli mene uvo idi tamo ratuj sa drugima
Mislis da ce neko trositi vreme citajuci moje i tvoje gluposti Jesi caknut Ajde ajde idi dodaj i ovo na listu I otkaci se od mene...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi, nisi ti dobra, nisi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ANDJEO82 je napisao: MeGi je napisao: Moze li se ubaciti ovaj smajli kako je sladaaaak i vredaaaan umjesto nekih,onih preveliiiiiiiiikiiiih smajlija   -Just hahaha Evo ti link sa Googla sve sto si pisao samo ga kopiraj i stavi na neki Pretrazivac pa ces videti koliko je ljudi sve to citalo i koje Uvrede si mi pisala,pa si mi i pisala Prijavu Forumotikonu za moj forum kako sam te ja vredjao ali ovo su videli svi oni koji pretazuju Google-
Pocetak je ova strana pa sve citaj redom stranu po stranu sve tvoje uvrede i ljage - http://www.srbija-forum.com/viewtopic.php?f=15&t=2058&sid=c4d2dd57188d3800e167011eb6d4bf7a&start=100Evo procitala sam sve od A do Sh Nigdje ne vidim uvredu, vec zabavu A ono tvoje "Pukla si" mi je smjesno Ti si prijavljivao forum od TW Nemoj da se postavi ovde sta si pisao ima da se izblamiras samo tako **bem TE U GODINE Sta si ih naprdio da vodis forumske bitke da ides od foruma do foruma i zatvaras ih ko kafane po Becu p.s. Nemoj da simi se obratio vise!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ANDJEO82 je napisao: MeGi je napisao: Moze li se ubaciti ovaj smajli kako je sladaaaak i vredaaaan umjesto nekih,onih preveliiiiiiiiikiiiih smajlija   -Just hahaha Evo ti link sa Googla sve sto si pisao samo ga kopiraj i stavi na neki Pretrazivac pa ces videti koliko je ljudi sve to citalo i koje Uvrede si mi pisala,pa si mi i pisala Prijavu Forumotikonu za moj forum kako sam te ja vredjao ali ovo su videli svi oni koji pretazuju Google- Pocetak je ova strana pa sve citaj redom stranu po stranu sve tvoje uvrede i ljage -[/color][/size] http://www.srbija-forum.com/viewtopic.php?f=15&t=2058&sid=c4d2dd57188d3800e167011eb6d4bf7a&start=100AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JOOOOOOOOOOOOOJ KUKUUUUU LELEEEEEEEEEEEE ANDJELE HVALA STO ME ZASMIJAA ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|