| Autoru |
Poruka |
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: Mojne je napisao: znači samo dva drugara ja sam ti baba, mozes da pusis,da pijes,da se drogiras,juris cave,i sedis na ladanom betonu al ne smes da propustis da jedes! Fino,mada bi se moglo jos spavati Kod tebe? jutros aktivan ko pevac, sad došao kući, mnogo toga odradio od sedam uri
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
LaYa je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Nisam videla macko,nemoj grebes ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) sta grebem,oma te rascerupam i cao djaci ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) Srecom imam dugacku kosu pa vuci do mile volje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 23 Feb 2013, 12:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Dobar majstor za periku,gde si radila? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Вучица je napisao: е јбга Деб... ај тамо ми је најмилијеСрце моје мождак затој ај... шта да се рекне... I meni
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
LaYa je napisao: Dobar majstor za periku,gde si radila? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Pa kod Cecinog bivseg decka Vlade,onog manekena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: blagodarim Iskra, koja je slađa ?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Mojne je napisao: LaYa je napisao: Mojne je napisao: znači samo dva drugara ja sam ti baba, mozes da pusis,da pijes,da se drogiras,juris cave,i sedis na ladanom betonu al ne smes da propustis da jedes! Fino,mada bi se moglo jos spavati Kod tebe? jutros aktivan ko pevac, sad došao kući, mnogo toga odradio od sedam uri vrednice...pa kad ti pavas?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskra je napisao: ja cu grku,koja je kao cemer,da ne kazem ja? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG