| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
LaYa je napisao: ASG mi ne pricamo? Kako ne pricamo ... 
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Andjeo sa greskom je napisao: Vuci Debi kakvav je to crnjak i gde ih nalazis vise  Neću pred Vučicom, jednom se naljutila na mene zbog toga.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: LaYa je napisao: Mojne,cao luce nase ćao moja bako evo baka da da se igras malo al nemoj daleko ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: Mojne je napisao: Zdravo drugari i tebi drugar blagodarim
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Iskra je napisao: debilko je napisao: Iskra je napisao: pa ovo je tezak crnjak znaš onaj kad je smrt došla po babu ? Ne pričaj, obožavam crnjake. došla smrt po babu a ona šta će kud će počen da bezi i tako se sakrije u obdanište sedne za stočić i čeka ručak sa decom kad dodje smrt i kaze joj lucaj..lucaj pa idemo pa-pa ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
debilko je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vuci Debi kakvav je to crnjak i gde ih nalazis vise  Neću pred Vučicom, jednom se naljutila na mene zbog toga. ја због фицка е Деб стварно мемам појам а кад... страшнО кака сам сељанЧура ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 23 Feb 2013, 12:41, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
debilko je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Vuci Debi kakvav je to crnjak i gde ih nalazis vise  Neću pred Vučicom, jednom se naljutila na mene zbog toga. Mozes neku blazu verziju....I bez dece,joj na te se rastuzim bas
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Andjeo sa greskom je napisao: LaYa je napisao: ASG mi ne pricamo? Kako ne pricamo ...  ja dobro jutro,ti nista ja na tvoje nema tuzan smajli,ima smajli i pokazem,ti nista pa rekoh,samo da znam...
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353