| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
debilko je napisao: I kod mene sunčano. Evo sad se upravo spremam na jednu osobitu sahranu da pođem. Kažu da će klopa biti super. ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] a ja zato pijem gorku a kad sam bila devojčurak pila sam toliko slatku kafu da sad kad se setim nije mi dobro oma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sa jako malo secera bas malo..al se zeznuh,pospana pa sipa malo vise...razmisljam dal da skuvam jos jednu i popijem je ko covek a ne ovaj serbet ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bolje skuvaj novu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
debilko je napisao: I kod mene sunčano. Evo sad se upravo spremam na jednu osobitu sahranu da pođem. Kažu da će klopa biti super. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: Suncan? Gde to,da se selim Ima smajli  laki kod mene ajd čekam te jes da malko dufka vetar al cija cunceeeee ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Ju,ovde duva sve mi kapiju mlati i pada neka sitna kisa,ni S od Sunca kao da smo na dva kraja sveta ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da znas da hocu...Idem da skuvam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Znate onaj vic, idu dve bakice sa sahrane i pričaju:
-Nešto mi ono pečenje nije bilo baš dopečeno. -Ma da, a kupus nije bio dovoljno raskuvan. -A kolači, ona štrudla, nema maka uopšte, tek po neko zrno. -Ma kažem ti ja mila, sve je ovo na brzinu spremano, tek da se otalja, nema ništa bez sina jedinca.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa ovo je tezak crnjak znaš onaj kad je smrt došla po babu ?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ае спавањац готов доброЈутрашцееееее и поздравко свима
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Debi,idi na morbirator,lepota zivota  Vuki jutrasce ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vule jutro al sam se na pavaooooo ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|