Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vidi ove ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: eeeee pa nije posteno! Ja nisam stigla nista da te pitam  pitaj sada zlatnog zuba a dugo traje godina bicu ja jos najmanje 5o puta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Molena je napisao: Jel istina 'ko igra za raju zanemaruje taktiku...' ? Zena koja trenira boks..moze li biti zenstvena? Jel bi mogao biti spijun bez naknade..samo honorarac?  Koje govorno podrucje s bivse Yuge te 'pali' ? Jednom ko ni jednom..jel istina to? Naravno da može,svak je ženstvena na neki način,možda sumo rvačice bih izdvojio:D Ja to i jesam Dalmatinke i njihova ikavica! Jeste,apsloutna istina
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
MeGi je napisao: laku noc vuja
Zlatni zubu ja sam Hrvatica je l to znaci da ces mene provocirati? Ne,tebe ću zavoleti,samo Hrvate,ali tamo je sve to normalno među nama ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: Imas li gatje s nekim sarama ili su sve jednobojne..kakve su sare na njima?  Ostanu li ti carape na nogama kad se sexas ili obavezno skidas? Jesi bio nekada na teveJu? Hoces ici na paradu ponosa u Bg na ljeto i sta mislis o istoj? Sta prvo uradis ujutro prvo kad ustanes? preskocio
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Комшо ноћкица Да ли су Вождовчани најбољи фрајери? Да ли случајно знаш Кенгура (под претпоставком да знаш Бјелу зато је и ово питање)? Да ли су Вождовчанке `лаке рибе`? Пера Ждера или Ужице ете отприлике овако нека питања... и јботе баш ти опасна кера ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Molena je napisao: Molena je napisao: Imas li gatje s nekim sarama ili su sve jednobojne..kakve su sare na njima?  Ostanu li ti carape na nogama kad se sexas ili obavezno skidas? Jesi bio nekada na teveJu? Hoces ici na paradu ponosa u Bg na ljeto i sta mislis o istoj? Sta prvo uradis ujutro prvo kad ustanes? preskocio Imam u svim bojama...Obično imena nekih rumunskih marki,a jedne su sa tasmanijskim đavolom:D Skidam obavezno,sem ako su bele Nisam,ili bra ja ne znam da jesam Neee,više na to ne idem..Nepotrebna provokacija,kad se već zna kakvo je raspoloženje po tom pitanju U zadnje vreme sklekove
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Комшо ноћкица Да ли су Вождовчани најбољи фрајери? Да ли случајно знаш Кенгура (под претпоставком да знаш Бјелу зато је и ово питање)? Да ли су Вождовчанке `лаке рибе`? Пера Ждера или Ужице ете отприлике овако нека питања... и јботе баш ти опасна кера ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Jesu Hahaha ne poznaje nikoga više od kad je otišao u London Nisu,ali Voždovčani jesu Užiceeee,kakv crni pera ždera:D Nije,najveća maza na svetu Noć Vuki
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Laku noc....ujutro +10 sklekova 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Noć To je to Megi evo ti ako hoćeš opet:D