|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
TOO JE TOOOOOOOO piiih a ja mislim bar jos 3h ostati na stolici
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Dosta,uživo bi mogli do sutra,ovako me smara
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Opaaaaa batoooo ti bi uzivo s"neba pa u rebra
Je l i ti trazis srodnu dusu kao i ja? e steta sto nisi stariji, vec piljetina
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Ne baš u rebra,ali tako nekako E pa nisam to znao,kakva slučajnost i ja isto Koja bre piletina,mator pevac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zeleni zub je napisao: Ne baš u rebra,ali tako nekako E pa nisam to znao,kakva slučajnost i ja isto Koja bre piletina,mator pevac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Nisi ti sinko za mene jos kukurices kroz nos ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
zeleni zub je napisao: Ne baš u rebra,ali tako nekako E pa nisam to znao,kakva slučajnost i ja isto Koja bre piletina,mator pevac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Sta si pjevač jel zobo!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E sad ozbiljno, hvala vam ljudi mnogo mi je bilo zabavno super zabavno dugo se ovako ne iznenalupetah Znam da vam je mnogo zao, znaaam ja to znam ali stvarno moram ici. em sto sam se ukocila em sto mi vise nad glavom neki vampiri idem 2-3 otrcati oko sela AJDE VI SAD HORSKI DOK JA IZLAZIM VI PJEVAJTE AAA SAAAD ADIOOOOOOOOOO, A SAAAD ADIOOOO P.S. zeleni zub je na stolici
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: E sad ozbiljno, hvala vam ljudi mnogo mi je bilo zabavno super zabavno dugo se ovako ne iznenalupetah Znam da vam je mnogo zao, znaaam ja to znam ali stvarno moram ici. em sto sam se ukocila em sto mi vise nad glavom neki vampiri idem 2-3 otrcati oko sela AJDE VI SAD HORSKI DOK JA IZLAZIM VI PJEVAJTE AAA SAAAD ADIOOOOOOOOOO, A SAAAD ADIOOOO ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ajde pogledaj mail,eeee ne ici evo stigla Moleica,,,,mozda bude pjesme,,,hahhahaha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi...lujkaco jedna  Sve sam procitala, samo da znas...luda si ko skupa struja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zube,sorry pitanja postavljam iskljucivo i jedino zenskicama,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 98 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|