|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi dete prsla si..al ozbiljno..Mozes da se ljutis koliko hoces Ajmeeeeee,uffffff
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jos ste tu jbte,idite piskite,kakite,prosetajte se do dnevnog boravka pozdravite mamu i tatu,rucajte... Nemam fizioloske,emotivne niti druge potrebe Da nisi kompjuterski virus? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boske ja zavisnik od neta a? Vidi njega *u*icu nije mrdnuo 5 sati Boske programira i ispituje MeGi. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nemoj da si ljubomorna. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Boske ja zavisnik od neta a? Vidi njega *u*icu nije mrdnuo 5 sati Boske programira i ispituje MeGi. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nemoj da si ljubomorna. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) A ovo tek,zna i Bosske odgovorit,bogme zna,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: Ne delim,sam sebi se gadio onda Ok,mada mene na zanima ko šta misli,ja sam tebe pitao jer me zanima,ali poštujem ako nećeš Da li si gledala drugi deo? Zašto filmovizija više ne radi? Kakva si kad se iznerviraš,onako ukratko? Šta mali ganci jede za doručak? - Kad onda , sta sam sebi se zgadio, ne kontam te? - Gledala sam drugi deo filma, prvi mi bolji - Kazu novi zakon , hoce pirateriju da saseku u korenu ugasili onlone sajtove za filmove i serije - Prema osobama koje volim sam grozna kad me iznerviraju, slicna kao na forumu, izvredjam ih, ne pazim sta govorim, ali bez onih psovki mrs u p.m. i slicno - Jede ukradena jaja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi dete prsla si..al ozbiljno..Mozes da se ljutis koliko hoces Pa to ja znam odavno, necu se ljutiti Nego moras navesti zasto tako mislis? Da vidim je l nam se misljenja poklapaju...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi dete prsla si..al ozbiljno..Mozes da se ljutis koliko hoces Pa to ja znam odavno, necu se ljutiti Nego moras navesti zasto tako mislis? Da vidim je l nam se misljenja poklapaju... Opaaaaa,,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da nisi kompjuterski virus? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam vasa savest , moc, tuga,sreca,tuga,sve vase
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boske prijatno necemo te spominjat da ne daj Boze ne bi stucao pa zadavio se
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
- Kad onda , sta sam sebi se zgadio, ne kontam te? - Gledala sam drugi deo filma, prvi mi bolji - Kazu novi zakon , hoce pirateriju da saseku u korenu ugasili onlone sajtove za filmove i serije - Prema osobama koje volim sam grozna kad me iznerviraju, slicna kao na forumu, izvredjam ih, ne pazim sta govorim, ali bez onih psovki mrs u p.m. i slicno - Jede ukradena jaja[/quote] Kd bih prosledio nekom nešto što mi je u poverenju rečeno,dato itd... Jede nusli,ali dobro je i to:D To je to,hvala
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 71 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|