|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Nego, ovde slobodna pozitivna ludača oštrog jezika ( tastature ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ), a u reali stidljiva i povučena devojčica. Ima li istine, iskreno ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Sta ti mislis,onako iskreno? 60-40 da sam u pravu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
zeleni zub je napisao: Znači ne vredi da te pitam za sliku?:D Ko ti je ružniji Merkelova i Ketrin Ešton? U tuči zagora i bleka stene,ko bi dobio batine i zašto? Leti,jel voliš bosa da šetaš po travi? Čega se najvše plašiš? Reče pre neko veče da me voli, sad joj baš i ne verujem. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: Znači ne vredi da te pitam za sliku?:D Ko ti je ružniji Merkelova i Ketrin Ešton? U tuči zagora i bleka stene,ko bi dobio batine i zašto? Leti,jel voliš bosa da šetaš po travi? Čega se najvše plašiš? - Ne, samo Brad Pitt je pitao i dobio sliku ,ali on nikom ne deli iskreno ne vredi ti - Uhh uhh najezih se od tih babetina, Ketrin - ne razumem pitanje, kakav zagor i bleka stena jbt? - volim - Plasim se gubitka voljenih osoba, to mi je nezamislivo i nemoguce nikada, kao i starosti , o da, da
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Elem Kad šetaš ulicom,zagledaš frajerima dupe? Selo u kom delu Srbije i da li stvarno živiš na selu? Koristiš podmetač za miš? Često svraćaš u Bg i gde si studirala? - Ne, ljudi se gledaju u facu - Zivim na selu , u severozapadnoistocnom delu srbije - Koristim koricu od sveske - Studirala sam u Jajcu, ne svracam cesto jer nemam vremena ako odem necu imati pristup netu Ma zajebi,ja sam kontao da se ovde iskreno odgovara Odgovaram iskreno na neka pitanja ali neka izbegnem necu ti sigurno reci gde zivim hoces mozda ulicu tebra Koja je onda poenta? Jbt nisam te to ni pitao,ali mislim reći javno u kom si gradu,ja tu ne vidim neki problem Ja ne znam šta je s vama ljudima,evo godinu dana od kako sam ikada izašao na neki forum i svuda ista priča,bezveze
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Postoji
Teško njemu. Jel ti dosadilo da odgovaraš ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne, nije mi dosadilo mogla bih jos ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto i hocu
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
jos se propitujete?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss je napisao: Nego, ovde slobodna pozitivna ludača oštrog jezika ( tastature ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ), a u reali stidljiva i povučena devojčica. Ima li istine, iskreno ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Sta ti mislis,onako iskreno? 60-40 da sam u pravu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) U reali sam, i luda, i jezicara i stidljiva i pozitivna i negaticna, i zena i devojcica, i vo i krava sve sam to Moras me pitati za odredjene situacije....u svakoj situaciji sam drugacija i drugacije reagujem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: jos se propitujete? jos sam ja pitaju me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zeleni zub je napisao: Jbt nisam te to ni pitao,ali mislim reći javno u kom si gradu,ja tu ne vidim neki problem Ja ne znam šta je s vama ljudima,evo godinu dana od kako sam ikada izašao na neki forum i svuda ista priča,bezveze -Poenta je da ne mogu reci nesto eto tako,odmah ,kad duze pisem sa nekim onda kazem nesto vise o sebi mada ne zelim vise nikog duze i dublje da upoznajem Nije mi problem, ionako svi vec znaju NS grad
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Znači ne vredi da te pitam za sliku?:D Ko ti je ružniji Merkelova i Ketrin Ešton? U tuči zagora i bleka stene,ko bi dobio batine i zašto? Leti,jel voliš bosa da šetaš po travi? Čega se najvše plašiš? - Ne, samo Brad Pitt je pitao i dobio sliku ,ali on nikom ne deli iskreno ne vredi ti - Uhh uhh najezih se od tih babetina, Ketrin - ne razumem pitanje, kakav zagor i bleka stena jbt? - volim - Plasim se gubitka voljenih osoba, to mi je nezamislivo i nemoguce nikada, kao i starosti , o da, da A ja kao delim?:D Šta misliš da li govorim uvek iskreno ovde? Nisi čitala,ok Da li te nervira ptica trkačica i da li ti je žao pere kojota? Plačeš kad gledaš neki tužan film?
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 64 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|