Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Elem Kad šetaš ulicom,zagledaš frajerima dupe? Selo u kom delu Srbije i da li stvarno živiš na selu? Koristiš podmetač za miš? Često svraćaš u Bg i gde si studirala? - Ne, ljudi se gledaju u facu - Zivim na selu , u severozapadnoistocnom delu srbije - Koristim koricu od sveske - Studirala sam u Jajcu, ne svracam cesto jer nemam vremena ako odem necu imati pristup netu Ma zajebi,ja sam kontao da se ovde iskreno odgovara Odgovaram iskreno na neka pitanja ali neka izbegnem necu ti sigurno reci gde zivim hoces mozda ulicu tebra
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Teska ova borba za stolicu a mene ustinu ova moja jbt uff uff uffff zgnjeci mi kaziprst Ovi ispitivanje traje kao u policiji,,,bauhahahaahah,mislim Megi da se Bosske zaljubio u tebe,a nezna kako to reci,daj ga malo oslobodi,,hahahahah Nije moj tip, ko neka zenskica se ufati za nebitne stvari. Ne postoji tvoj tip. A ni ja nisam pedofil. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Postoji
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nego, ovde slobodna pozitivna ludača oštrog jezika ( tastature ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ), a u reali stidljiva i povučena devojčica. Ima li istine, iskreno ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jos sam tu ljudi vidite me ajmoo ajmooo vicite pitanja ko babe na pijaci sto vicu ceneee
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Nego, ovde slobodna pozitivna ludača oštrog jezika ( tastature ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ), a u reali stidljiva i povučena devojčica. Ima li istine, iskreno ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Sta ti mislis,onako iskreno?
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Znači ne vredi da te pitam za sliku?:D Ko ti je ružniji Merkelova i Ketrin Ešton? U tuči zagora i bleka stene,ko bi dobio batine i zašto? Leti,jel voliš bosa da šetaš po travi? Čega se najvše plašiš?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Jos sam tu ljudi vidite me ajmoo ajmooo vicite pitanja ko babe na pijaci sto vicu ceneee A moja Tw vičqe ajmo,ajmo caneeeee,hahahahah
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Postoji
Teško njemu. Jel ti dosadilo da odgovaraš ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Nego, ovde slobodna pozitivna ludača oštrog jezika ( tastature ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ), a u reali stidljiva i povučena devojčica. Ima li istine, iskreno ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) sve sam to ja, onakva ili ovakva iz jedne glave izlaze postovi , jedan grasak zeleni se rotira kako mu odgovara ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|