|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: Elem Kad šetaš ulicom,zagledaš frajerima dupe? Selo u kom delu Srbije i da li stvarno živiš na selu? Koristiš podmetač za miš? Često svraćaš u Bg i gde si studirala? - Ne, ljudi se gledaju u facu - Zivim na selu , u severozapadnoistocnom delu srbije - Koristim koricu od sveske - Studirala sam u Jajcu, ne svracam cesto jer nemam vremena ako odem necu imati pristup netu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Teska ova borba za stolicu a mene ustinu ova moja jbt uff uff uffff zgnjeci mi kaziprst Ovi ispitivanje traje kao u policiji,,,bauhahahaahah,mislim Megi da se Bosske zaljubio u tebe,a nezna kako to reci,daj ga malo oslobodi,,hahahahah Nije moj tip, ko neka zenskica se ufati za nebitne stvari.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Ne, trazim srodnu dusu. Pa tu i leži zec. Simpatija na forumu, virtuelna zaljubljenost, ne sme ti čovek ništa napisati ako ti to shvataš kao bockanje i provociranje, to si ti. A ovamo priča dobro se zezam, a drugi forum shvataju ozbiljno. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne pisi u moje ime.... ja za sebe mogu da kazem sve i svasta, i da spajam i pisem, ali drugi ne. Ustvari mogu oni kojima ja to radim, ako spojim Brad Pitta sa She, onda i on mene moze spajati.... Ja forum shvatam ozbiljno, jos to nisi primetio...bice vremena A kakav zec lezi? Ajde da se pravimo ludi. A što ga shvataš ozbiljno ? Kako zaglavi u ovom svetu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Da li zna neko ovde kako izgledaš? Koliko dugo si ovde? Jel si smotana po prirodi? Koliko vremena provedeš pred ogledalom pre izlaska u grad? Kad bi videla da nekom ispred tebe ispadne štos love,da li bi ga pozvala ili bi ga strpala u dzep? U kaficu jel si nekad zapalila a da ne platiš piće?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Shvatam ga ozbiljno od onog trenutka kad sam otvorila temu da trazim srodnu dusu - Zivim u 21 vijeku, teraju ljudi modu pa teram i ja, eto tako zaglavi
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Teska ova borba za stolicu a mene ustinu ova moja jbt uff uff uffff zgnjeci mi kaziprst Ovi ispitivanje traje kao u policiji,,,bauhahahaahah,mislim Megi da se Bosske zaljubio u tebe,a nezna kako to reci,daj ga malo oslobodi,,hahahahah Nije moj tip, ko neka zenskica se ufati za nebitne stvari. Ne postoji tvoj tip. A ni ja nisam pedofil. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja bi zezala, ali ne bi baš da mene zezaju, a ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Elem Kad šetaš ulicom,zagledaš frajerima dupe? Selo u kom delu Srbije i da li stvarno živiš na selu? Koristiš podmetač za miš? Često svraćaš u Bg i gde si studirala? - Ne, ljudi se gledaju u facu - Zivim na selu , u severozapadnoistocnom delu srbije - Koristim koricu od sveske - Studirala sam u Jajcu, ne svracam cesto jer nemam vremena ako odem necu imati pristup netu Ma zajebi,ja sam kontao da se ovde iskreno odgovara
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zeleni zub je napisao: Da li zna neko ovde kako izgledaš? Koliko dugo si ovde? Jel si smotana po prirodi? Koliko vremena provedeš pred ogledalom pre izlaska u grad? Kad bi videla da nekom ispred tebe ispadne štos love,da li bi ga pozvala ili bi ga strpala u dzep? U kaficu jel si nekad zapalila a da ne platiš piće? - Da znaju, oko 7 osoba- ali vise niko nece saznati - Ovde sam od kada se otvorio forum, na pocetku nisam bila kativna a kasnije sma sve nadoknadila - sat vremena, zavisi - POzvala - Nisam nikada, ali jesam jednom ukrala kutiju cigareta, ali slucajno, strpala tudju kutiju kasnije mi dolo na ideju , tj predlozila sam drugarici da bi mogle po izlascima krasti kutije cigara msm nije to veliki greh ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Ja bi zezala, ali ne bi baš da mene zezaju, a ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) E taj fazon *ebi al ne budi jeben ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 57 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|