Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Ma upravu si, ja sam sve sam ja grbaca mi kao u slona navali narode
Nego Boss imas pitanja? Ispoštuj pravilnik, nemoj da odaješ pp ako ti je glupo. Pošalji meni pp i napiši mi koga sam i kad ogovarao. Ili mi jednostavno napiši da ti je dosadno pa me zezaš. Ne vidim treću opciju. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da si nekad previse detinjasta za svoje godine? Da li volis biti u centru paznje? Zasto imam osecaj da odbijas sve muskarce u reali?Razuveri me molim te - Ovo me pitas za realu ili forum...? Ako je za forum.....to i jeste mesto gde trebas biti detinjast-jer deca nisu zlobna, vec su mala neiskvarena bica. A za realu.....detinjasta i nisam.....zavisi - Na forumu da, a u reali ne....niti ikada se trudim biti u centru paznje to mi je i greska zivotna....mada mozda ja i zelim, pa to ikazujem na forumu umjesto u reali....vidis o tome tek sad razmisljam - Dobar ti osjecaj.....nemam pojma zasto.......mislim da mi je potrebna pomoc psihijatra....mozda sam lezbejka> ali opet kad razmislim nikada me nije privukla zenska osoba...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Mozda si aseksualna? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG Ma samo delaj moraces i mene nauciti kako da delam po forumu je l to moguce i kako? Jeste kad nekom das obecanje i ostanes veran do kraja ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) A sta ako ta osoba pokaze pravo lice kasno-poslije obecanja, ako si ti npr bila corava i nisi uspela tu osobu dobro da procenis i tek kad shvatis kakva je je l i onda ostajes verna do kraja? A kako to progledas,imas neke metode ili? Ti si napisala da je to delanje na forumu....a ja se ne slazem sa tim....dela na forumu ne postoje... A misljenja cesto menjamo....u vezi nekih forumasa sto je normalno....dok za neke imamo stalno isto Nemam metode....progledam....tako sto ta osoba stoji ispred mene i pokaze pravo lice...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Mozda si aseksualna? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ne znam, cekam rezultate od prihijatra Moguce je....
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
A sta ako ta osoba pokaze pravo lice kasno-poslije obecanja, ako si ti npr bila corava i nisi uspela tu osobu dobro da procenis i tek kad shvatis kakva je je l i onda ostajes verna do kraja?[/quote] A kako to progledas,imas neke metode ili?[/quote]
Ti si napisala da je to delanje na forumu....a ja se ne slazem sa tim....dela na forumu ne postoje... A misljenja cesto menjamo....u vezi nekih forumasa sto je normalno....dok za neke imamo stalno isto Nemam metode....progledam....tako sto ta osoba stoji ispred mene i pokaze pravo lice...[/quote] Jer joj bar kazes u to "pravo lice" ili kazes nekom trecem?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zeleni zub je napisao: Jel imaš dlakave ruke? U autobusu,da li vičeš:"majstore srednja"? Dok jedeš supu,srčeš? Imaš li vibrator? Koja je nagrada za najorginalnija pitanja? - Ni jedna zena -devojka nema dlakave ruke--pa ni ja - ahahah jednom se desilo - Kakokad, kad sam pred svojima srcem ,.....a u drustvu ,pred gostima ,onda fino kulturno - Nemam vibrator - Nagrada je pesma za forumasa 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Jer joj bar kazes u to "pravo lice" ili kazes nekom trecem? Pravo u lice, ili cutim bas da vidim dokle ce
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Kakve veze imas sa CRO posto koristis njihove izraze?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Kakve veze imas sa CRO posto koristis njihove izraze? Imam velike veze sa predsednikom drzave premijerom a i sa manje vaznim poslanicima
|
|
|
|
|
|