Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
jel netko nekog kreso na kraju,il samo mlatite? aj kad zavrsite,zovite
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: Jel su ti dečaci virili pod suknju kad si bila mala? Kolike su ti grudi? Da li si jela nekad masti i leba,ali bez aleve paprike? Voliš li goblene? Ako bi ti neko poverio stado ovaca,koliko bi ih izgubila? - Nisu, jer nisam nosila suknje - Srednje , je l to bese 3, - nisam bez paprike...sad mi pomisao na to fuuuj - Volim i ne volim - Sve ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ponela bih lap top i za ovce ne bi marika kad krenem da forumasim sa vama , i noc bi pala a ja i dalje na sred livade bez ovaca
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Megi ...sta mislis dal ce te neki muskarac smiriti nekada? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss nisam iznela sadrzaj Necu da idem do kraja cim si se zalepio za to ima tu istine.... Namazana sam i ja.... Meni ovo liči na nagađanje. Ja to kažem ovako: '' Čim ti meni ne želiš da odgovoriš, znači da tu nema istine. '' Pusti me te priče o pravilniku. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Emanuella je napisao: jel netko nekog kreso na kraju,il samo mlatite? aj kad zavrsite,zovite Jesmo sajber sex...ja se palim a ti kucas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG o tome ti pisem.....ti si gore napisala da ides srcem i sve ostalo.... a ja ti kazem neka drugi citaju i vide da li je to bas tako, neka drugi vide da li umes da provociras...
Ako ja jedina mislim da ti provociras kroz pitanja, i da si ponekad namazana i NIKO drugi od forumasa ne misli tako istog trenutka cu da kazem da pogresno mislim....da sam ukrivu Pricas u tudje ime? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Gde je tu pricanje u tudjo ime.... pitala si me sta mislim o tvojim pitanjima, da li su provokacija odgovorila sam ti 1001 put isto, a ti i dalje teras.... Znaci ako sam dobro razumela....ako niko nema to misljenje o meni neces ga ni ti imati i priznaces da si u krivu kako vec a ako svi imaju i ti ces...Jbte Megi dal dobro kontam ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Ti bas hoces da se raspravljas Zelis dokazati da si u recima jaca od mene......ajde Jesi.... Ne kontas dobro ili ja ne znam objasniti dakle.... Ja sam prva rekla da u tvojim pitanjima vidim provokaciju , druge provociras , tako je na pocetku bilo, al sada si krenula i mene da trtis ako imam pogresno vidjenje u tom mom zakljucku , priznacu.... ali ono stos u drugi zakljucili za tebe, da si ovakva onakva, ne priznajem dok ne vidim sama
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: jel netko nekog kreso na kraju,il samo mlatite? aj kad zavrsite,zovite Ljube zovem te,,,,,
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
reci Pit? di me zoves
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Emanuella je napisao: jel netko nekog kreso na kraju,il samo mlatite? aj kad zavrsite,zovite Ako pitaš MeGi, ja sam kreso ASG. Ako pitaš mene i ASG, Picard je kreso MeGi. Tako sam ja razumeo ovu diskusiju, a u stvari niko nikoga nije, niti će. Ženska mašta. Još da saznam koga sam ogovarao i mirna Bosna. A možda se na kraju ispostavi da sam stvarno žensko. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ha plavusha
|
|
|