Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp....
Boss zasto sada ovo shvatas kao svadju, ovo je samo diskusija, i nisam se ja sa njom lizala, vec ok smo pisale kao sto i dalje sa njom mogu ok pisati...i nema potrebe da ne pisemo ok Ako se ona zakacila sa drugima , nije sa mnom....a da me kritikuje sme,....a nadam se i ja nju....
Ponašate se kao klinke od 10 god. Ti spajaš mene i nju, ona spaja tebe i Picarda, a niko od nas 4 se u životu nije sreo. 5 minuta nismo zajedno proveli. Ti prozivaš nas da ogovaramo a nemaš dokaze, ona proziva tebe za nešto slično... Za to vreme si preskočila 2-3 moja pitanja, ne obraćaš pažnju šta te ko pita već jedna na drugu '' režite '', da izvinete na izrazu. Žene, šta drugo reći ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ja ne rezim to je tvoj ugao gledanja...Meni nikad nije bilo sladje na stolici ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Da vidim, toliko ti je slatko da na svaku moraš da odgovoriš. Pusti je da odgovara na pitanja ili se zamenite pa nek ona tebe ispituje ( provocira ). ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Moram odgovoriti svakom sve...Takva sam ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ASG o tome ti pisem.....ti si gore napisala da ides srcem i sve ostalo.... a ja ti kazem neka drugi citaju i vide da li je to bas tako, neka drugi vide da li umes da provociras...
Ako ja jedina mislim da ti provociras kroz pitanja, i da si ponekad namazana i NIKO drugi od forumasa ne misli tako istog trenutka cu da kazem da pogresno mislim....da sam ukrivu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Andjeo sa greskom, Astra, Boss, Bradpresto Pitt, Google [Bot], MeGi, Senka, zeleni zub i 13 gostijuHajde ljudi cekam pitanja ne se brinete necu reci d aje pitanje glupo slobodno sta god zelite 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: ASG o tome ti pisem.....ti si gore napisala da ides srcem i sve ostalo.... a ja ti kazem neka drugi citaju i vide da li je to bas tako, neka drugi vide da li umes da provociras...
Ako ja jedina mislim da ti provociras kroz pitanja, i da si ponekad namazana i NIKO drugi od forumasa ne misli tako istog trenutka cu da kazem da pogresno mislim....da sam ukrivu Ne znam sta ovo znaci?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: ASG o tome ti pisem.....ti si gore napisala da ides srcem i sve ostalo.... a ja ti kazem neka drugi citaju i vide da li je to bas tako, neka drugi vide da li umes da provociras...
Ako ja jedina mislim da ti provociras kroz pitanja, i da si ponekad namazana i NIKO drugi od forumasa ne misli tako istog trenutka cu da kazem da pogresno mislim....da sam ukrivu Pricas u tudje ime? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi pusti me tih priča... Ne razumem te i hoću da objasniš... Tražiš pitanja, evo ti pitanja... Koga Boss ogovara na pp ? Hoću ovde da napišeš, to se ceni zar ne ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG o tome ti pisem.....ti si gore napisala da ides srcem i sve ostalo.... a ja ti kazem neka drugi citaju i vide da li je to bas tako, neka drugi vide da li umes da provociras...
Ako ja jedina mislim da ti provociras kroz pitanja, i da si ponekad namazana i NIKO drugi od forumasa ne misli tako istog trenutka cu da kazem da pogresno mislim....da sam ukrivu Ne znam sta ovo znaci? To ti znaci ovo: Ako ja jedina imam samo takvo misljenje -vidjenje- priznacu da sam pogresila, u krivu sam- KRIVU- POGRESNONadam se da sam ti uspjela objasniti.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
tko je ustoliceni?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi pusti me tih priča... Ne razumem te i hoću da objasniš... Tražiš pitanja, evo ti pitanja... Koga Boss ogovara na pp ? Hoću ovde da napišeš, to se ceni zar ne ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Procitaj pravilnik zabranjeno je iznositi tudje pp
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: tko je ustoliceni? Ja Deja vu kod tebe sada
|
|
|
|
|
|