Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Moras biti jasna u vezi cega menjam misljenje? Na sta mislis?
Pazi ako imamo razlicito misljenje ne mora da naci da te ne gotivim kao forumasa da sad te mrzim ili Bog zna sta.... Tvoja drasticna promena u vezi mene i mog pisanja....Verovacu da je slucajnost ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Nisi mi postavila pitanje za tvoje pisanje vec za pitanja da li su provokacija Jasno sam rekla mene ne provociras niti vidim tu provokaciju , dok druge jesi preko tih pitanja... A vec kad si celokupnog tvog pisanja, ok si na igricama.....salis se, napises sta duhovito....ali kad je u pitanju da se izjasnis, sta npr zameras meni, ili nekom drugom forumasa... ne kazes to jasno.....jer verovatno ne zelis da se spustas na nio drugih.....zbog toga sam te i stavila da letis visoko Sorry ako ti zasmetalo,.,. moze biti da ja gresim. nemoj brkati pojmove jedno je kad ne zelis da izneses svoj stav a drugo je kad letis visoko...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Najuzbudljivije mesto za sex po tvom misljenju? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Plaza , naravno kad noc i nema nikog nisam to radila ali bas mi se cini uzbudljivo i romanticno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi, konkretno pitanje zahteva konkretan odgovor. Napisala si da nas dvoje spajamo tebe i Picarda na pp, i da ogovaramo ostale forumaše. Sad mi pišeš nešto deseto. Ja ti tražim konkretan primer. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Reče da si čitala pp. P.S. ASG, vidim da prozivaš MeGi da menja mišljenje kao čarape, 100 puta sam ti rekao da i ti to radiš i sad ti 101 put kažem da nisi ništa bolja po tom pitanju. Ono što je najsmešnije u svemu ovome je što ste vas dve do sada imale korektan odnos na forumu, da ne kažem ( '' lizale se '' ) i sve najbolje jedna o drugoj, a vidi sad ovo. Žene, žene, žene... ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp.... Boss zasto sada ovo shvatas kao svadju, ovo je samo diskusija, i nisam se ja sa njom lizala, vec ok smo pisale kao sto i dalje sa njom mogu ok pisati...i nema potrebe da ne pisemo ok Ako se ona zakacila sa drugima , nije sa mnom....a da me kritikuje sme,....a nadam se i ja nju.... E ovj ti je za 10...Ali pazi necu ici kod Bosa i pljuvati te ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Megi probila si termin...Meni bilo lepo malo sale i smeha nije na odmet...Boske samo na sebe misli kao i uvek ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ti meni da otvoris oci,mnogo mudriji nisu....Nikad nisam sporila istinu smao neko ne razlikuje istinu od provokacije to je vec njegov problem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Za otvaranje ociju nije bitna mudrost koliko biti realan... a kad vec spominjes istinu......na forumu uvek kad se ulazi u neku diskusiju treba prici sa recenicom "Istina je negde tamo" jer ovde samo nagadjamo, pisemo neka misljenja....koja svako ima kao i dupe sto ima....jer ne znamo se, niti se gledamo face to face
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Briga me za termin ne silazim jos ovo je tek bilo zagrijavanje  Ajmo dalje pitanja prihvatam sva nista ne izbjegavam  Ajmo ajmooo ima da dobije nagradu onaj ko bude najkreativniji kod pitanja 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp....
Boss zasto sada ovo shvatas kao svadju, ovo je samo diskusija, i nisam se ja sa njom lizala, vec ok smo pisale kao sto i dalje sa njom mogu ok pisati...i nema potrebe da ne pisemo ok Ako se ona zakacila sa drugima , nije sa mnom....a da me kritikuje sme,....a nadam se i ja nju....
Ponašate se kao klinke od 10 god. Ti spajaš mene i nju, ona spaja tebe i Picarda, a niko od nas 4 se u životu nije sreo. 5 minuta nismo zajedno proveli. Ti prozivaš nas da ogovaramo a nemaš dokaze, ona proziva tebe za nešto slično... Za to vreme si preskočila 2-3 moja pitanja, ne obraćaš pažnju šta te ko pita već jedna na drugu '' režite '', da izvinete na izrazu. Žene, šta drugo reći ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ti meni da otvoris oci,mnogo mudriji nisu....Nikad nisam sporila istinu smao neko ne razlikuje istinu od provokacije to je vec njegov problem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Za otvaranje ociju nije bitna mudrost koliko biti realan... a kad vec spominjes istinu......na forumu uvek kad se ulazi u neku diskusiju treba prici sa recenicom "Istina je negde tamo" jer ovde samo nagadjamo, pisemo neka misljenja....koja svako ima kao i dupe sto ima....jer ne znamo se, niti se gledamo face to face E pa vidis negde si navela da si na forumu drugacija a u reali opet drugacija...Eto vidis ja nisam..Pisem srcem,umem i da ujedem ali obicno one koje volim...ne zabadam zube u otrov ako razumes sta ti zelim reci...Priznam kad pogreesim sebi...i drugima osim Bosketu jer je nadmen do bola...njemu nista ne priznajem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Briga me za termin ne silazim jos ovo je tek bilo zagrijavanje  Ajmo dalje pitanja prihvatam sva nista ne izbjegavam  Ajmo ajmooo ima da dobije nagradu onaj ko bude najkreativniji kod pitanja  Neki imaju i obaveze ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ti meni da otvoris oci,mnogo mudriji nisu....Nikad nisam sporila istinu smao neko ne razlikuje istinu od provokacije to je vec njegov problem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Za otvaranje ociju nije bitna mudrost koliko biti realan... a kad vec spominjes istinu......na forumu uvek kad se ulazi u neku diskusiju treba prici sa recenicom "Istina je negde tamo" jer ovde samo nagadjamo, pisemo neka misljenja....koja svako ima kao i dupe sto ima....jer ne znamo se, niti se gledamo face to face E pa vidis negde si navela da si na forumu drugacija a u reali opet drugacija...Eto vidis ja nisam..Pisem srcem,umem i da ujedem ali obicno one koje volim...ne zabadam zube u otrov ako razumes sta ti zelim reci...Priznam kad pogreesim sebi...i drugima osim Bosketu jer je nadmen do bola...njemu nista ne priznajem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Daj i mene ugrizi,bauhahaha
|
|
|
|
|
|