Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi sad si me totalno zbunila. Ko tu koga muva i ko ima priču od ranije, Boga pitaj. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Opet radio levak... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne, nego moj bata hakermen
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Zbog čega ti je Just draža nego Twilight pa si nju izabrala?
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG znam, znam sve znam i ja sam se isto tako nekad smijala Boss gdje je napisala da me muvas, je l na pp? je l javno nije... A samo da znate Boss i ASG vama sam procitala sve ppJel si se napalila? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Malo, al ni to malo ne bi postajalo da umete javno da ogovarate, to se ceni Ma da mi najvise volimo tebe da opletemo na pp-to nas pali-nasa fantazija si ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) evo npr sad ovo je provokacija ali meni nije problem reci da mi je drag forumas kao sto je npr ASG problem reci da si se primila na Bossa, kao i on na tebe To je provociranje mene i tebe istovremeno, bez razloga. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi sad si me totalno zbunila. Ko tu koga muva i ko ima priču od ranije, Boga pitaj. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Opet radio levak... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne, nego moj bata hakermen Zato ti imas pare za pljuge a ne radis nista....Skidas sa tudjih ziro racuna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 22 Feb 2013, 17:07, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka je napisao: Zbog čega ti je Just draža nego Twilight pa si nju izabrala? Zato sto vise vremena provodim sa njom pribliznije godina smo i ima sitnica, vise se zezamo po forumu...nijanse prevladaju to ti ono ko u soli dobijes 3+ profesor proklet pa ne da 4 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ASG znam , samo opleti A koje opletes , zikino kolo?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: ASG znam , samo opleti A koje opletes , zikino kolo? Vise volim uzicko..Jao mala opasan si levak....Nisam znala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hajde malo provokativna pitanja pa pitanja za forumase postos ve znam ko sta gde i kako hihiih
ajde ajde pokazite mastovitost , kreativnost ne moraju pitanja da preko mene bodete druge kao ti ASG sto radis
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi, ne možeš tek tako nešto napisati i ćao, zdravo. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Koga ja spajam i koga ja ogovaram na pp ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|