Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: Izvini, prekocila sam slucajno Plazim se jer mi je mnogo sladak taj smajli i zasmije me

|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hihihih,i tako si ga citala,ali odsad duplo,,,,hahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) evo npr sad ovo je provokacija ali meni nije problem reci da mi je drag forumas kao sto je npr ASG problem reci da si se primila na Bossa, kao i on na tebe
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Postavljajte dalje ajmooo ljudi jos nemam nameru sici ogolite me do koske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) evo npr sad ovo je provokacija ali meni nije problem reci da mi je drag forumas kao sto je npr ASG problem reci da si se primila na Bossa, kao i on na tebe Neda se ni Megi,moram priznat!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) evo npr sad ovo je provokacija ali meni nije problem reci da mi je drag forumas kao sto je npr ASG problem reci da si se primila na Bossa, kao i on na tebe ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) upiskicu se...Znala sam da sam trebala pampers staviti..Megi preslatka si
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Zašto bi se ja svađao sa tobom ? Ako sam dobro shvatio moje mala MeGi je cinično, Picardovo Megač je OK. Kad ja upotrebim njegovo Megač to prelazi u provokaciju. Jesam li dobro razumeo ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Zasto? Pa ti to najbolje znas, ne mogu ja umjesto tebe odgovoriti, neke forumase sladi kada se drugi svadjaju, a mene vise sladi kada ja ucestvujem u svadji... Boss da se ne lazemo, svi mi provociramo...pa tako i ti, i sa mala MeGi i sa MeGAC....ne kazem uvek, ali cesto DA. Evo Anđelka misli da te '' muvam '', a ti da te provociram. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) OK, zadovoljan sam odgovorima. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss je napisao: Zašto bi se ja svađao sa tobom ? Ako sam dobro shvatio moje mala MeGi je cinično, Picardovo Megač je OK. Kad ja upotrebim njegovo Megač to prelazi u provokaciju. Jesam li dobro razumeo ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Zasto? Pa ti to najbolje znas, ne mogu ja umjesto tebe odgovoriti, neke forumase sladi kada se drugi svadjaju, a mene vise sladi kada ja ucestvujem u svadji... Boss da se ne lazemo, svi mi provociramo...pa tako i ti, i sa mala MeGi i sa MeGAC....ne kazem uvek, ali cesto DA. Evo Anđelka misli da te '' muvam '', a ti da te provociram. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) OK, zadovoljan sam odgovorima. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ja bih volela da muvas Megi al provalila te zao mi je ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ASG znam, znam sve znam i ja sam se isto tako nekad smijala Boss gdje je napisala da me muvas, je l na pp? je l javno nije... A samo da znate Boss i ASG vama sam procitala sve pp
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sa moje strane pauza 5 min idem da se umijem suze mi krenule...Pita me keva jel mi dobro ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|