|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da li moze da te odbije decko ako nema lep glas,tj muzevan?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li mislis da je Bred zeljan paznje a da je u RL usamljen i da mu treba zenska ruka...Brede ljuti se ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Megi sta da te pitam o sexu kad nisi u tom fazonu...Al ajde posto ono drugo je prov.. Da li zamisljajs neku osobu na forumu?Znas sta te pitam? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Odakle tebi da nisam u tom fazonu? Sta sam ja drvo koje se ne pomera ili ljudsko bice koje seta? To mogu reci stari forumasi da nisam u tom fazonu, jer u vecini slucajeva sam se salila, kao nervirala druge kad pomenu sex i neke teme hihihi smesno mi kad neko pise ono bas neku svoju intimu vezanu za se, koga boli dupe jebes li ili ne ili se nedojebana baba Zamisljam da vodim ljubav? Ako na to mislis, neee jedino kroz pisanje nekako mi se sama slika forumasa stvara, ponekad i glasovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al to verovatno jer sam zavisnik i bas dugo citam neke forumase
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Joj nemogu vise,od jutra radim,,,stala mi pamet,a nisi odgovorila na sva moja,,,,[/quote] Nemas ti vremena jer muvash andjelku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li moze da te odbije decko ako nema lep glas,tj muzevan? Kakav je muzevan glas jebote Ne znam da li me moze odbiti, msm da ne.....jer vremenom naviknes na glas
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Joj nemogu vise,od jutra radim,,,stala mi pamet,a nisi odgovorila na sva moja,,,, Nemas ti vremena jer muvash andjelku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote] A ono je bilo muvanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da je Bred zeljan paznje a da je u RL usamljen i da mu treba zenska ruka...Brede ljuti se ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Hihihihih,valjda je tako,svi zelimo paznju,a ja i dvije tri pažnje,,,,hahaha
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Prekrizi manje bitne
Molena - Twilight Pitt - Marrin Bubi- Sjajna Zoca - Zana Senka - Just Zlobni - Picard Trile - Brutalni
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Joj nemogu vise,od jutra radim,,,stala mi pamet,a nisi odgovorila na sva moja,,,, Nemas ti vremena jer muvash andjelku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ono je bilo muvanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote] Na koje mislis,jel ppove ili,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 120 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|