Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Politicari nemaju privatni zivot Ok ako je to tvoje misljenje ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) [/quote] Prvo, glupo je sto moderator ima dva nicka-moderatorski i kao da bude forumas Drugo, moderator treba da bude onaj ko zna da druge nece vredjati, znaci 100% siguran....takvi mozda su Jana,Iskra,ima ih jos... znaci ne vredjaju javno....al ne zalazim rade li to na pp ili negdje drugo...ali su mi ok za forumasa... sad razmisljam da ljudska glupost stvarno nema kraja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kakva udaja,tko se usrecio udajom,damije znati,,,,ahhahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ne znam ni ja Piticu zahebavam
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: nosis li carapice kad ti progleda prstic kroz njih? ti se desilo da odes u wc i izadjes sa suknjom upasanom u gacice? si se nekad olesila od alkohola? -Nosim po kuci, al kad idem u grad samo ako nemam vremena potrazit citave-zbog zurbe na bus -Nije mi se to desilo ahhaha -Jesam se napila, desilo se i bacanje pegle, msm ko kroz to nije prosao, al da se olesim i ne znam sta radim, nije nikada
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Tvoje mišljenje o forumašici ASG ? Tvoje mišljenje o forumašu Marrinu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Politicari nemaju privatni zivot Ok ako je to tvoje misljenje ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Prvo, glupo je sto moderator ima dva nicka-moderatorski i kao da bude forumas Drugo, moderator treba da bude onaj ko zna da druge nece vredjati, znaci 100% siguran....takvi mozda su Jana,Iskra,ima ih jos... znaci ne vredjaju javno....al ne zalazim rade li to na pp ili negdje drugo...ali su mi ok za forumasa... sad razmisljam da ljudska glupost stvarno nema kraja Ja bas mislim da treba imati 2 nika....Poslovno i privatno kao i u zivotu...jer ako kao mod cesto ne smes da izneses svoje misljenje to mozes sa drugim nikom ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Evo,slucajno ti se ukaze prilika za posao iz struke,dobro placen,stan osiguran i tako,,,ali negdje u Zapadnoj Europi,doma cekas dugo posao a nikako ga nema,bila si na 100 konkursa,samo odbijenice dobivas,ali vilis Srbiju,svoj grad,roditelje...ali ipak moras prelomiti!Koji je tvoj izbor? Otisla bih, ali ne zauvijek....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: ne znam ni ja Piticu zahebavam Ma znam,,,ahhahahaha
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Tvoje mišljenje o forumašici ASG ? Tvoje mišljenje o forumašu Marrinu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Letim visoko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Sta planiras posle faxa?Tj sad? Nista Nisam ja jos gotova, zavrseno je glavno... Mogu jedino reci da mi je zelja da krenem u skolu spanskog jezika
|
|
|
|
|
|