|
| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jbga desava se i najboljima hahahhaha Ma ponekad se to desava da se izlkogujes a ostanes online
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Sad mu kuca forummetar i to treća tarifa,usraće se ujutru kad vidi račun ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Hahahah ti samo na potrosnju mislis.... Jel si se privikao malo ovde?
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Hahahah ti samo na potrosnju mislis.... Jel si se privikao malo ovde? Žao mi čoveka odraćete ga,šta:D Jesam,mada da se ne ponavaljam,sad mi ništa više nije teško;D
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Hahahah ti samo na potrosnju mislis.... Jel si se privikao malo ovde? Žao mi čoveka odraćete ga,šta:D Jesam,mada da se ne ponavaljam,sad mi ništa više nije teško;D ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif) Ah da zaboravila sam gde si studirao izdrzljivost ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Mukotrpno je bilo moja ti,sav sam se osušio bio Ali,što te ne ubije,to te ojača,tako da:D
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sto ne rece odmah sa kog si foruma nego ovako da mozgam ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Rekao sam,ili nisam,nemam pojma Bolje ne pitaj,svakave sam tamo ljude upoznao;D
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Moje iskustvo me je naucilo da nikad o bivsim vezama i forumima ne govorim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Pitao bih kojih ima više,ali ne poznajemo se pa mi glupo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 493 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|