| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Vucice ajd mi baci link one balade o nepoznatom ne mogu nigde da je nadjem... Злоћкице имам негде на компу... кад наЏем турам на тубето ал еве ти мојо омиљен... ди ме јеботе наЏе с гитару ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ух
|
|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
heheh pa taj je bas nepoznat cim ga nema na jutubetu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vujo postavila mi Vucica pitanje iz oblasti psihologije. slucajno sam znao odgovor 
|
|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Вучица je napisao: ma jok, na nastupam javno, tu privilegiju imate samo vi ovde i jos po neko ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Народе, није ми се скоро десило... Пуче интернет ко гранчица! Једва га поврнух са уста на уста! А таман сам био отишо у подрум по карфиол из туршије. Сад ми се и не једе, изнервиро сам се због провајдера... Како видим, проредило се друштво. Ћери, Вуко, опрости ми што ти се нисам јавио, ал нисам мого. Пуче изненада... А лепо рече Искрена да се нешто кочи. Укочи се на погрешном месту! Бем ти...
Poslednji put menjao MAD BOOKSELLER dana 22 Feb 2013, 02:01, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
их бре Кежуалко има да ми ово сала што остаде на ситне поре извадиш шта да те питам кад си тако мори културишка опушћен, морала сам консултујем Жифку море није дотакла оне јеротичке теме... истекнуло време мајку му његову ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Zlobni je napisao: ma jok, na nastupam javno, tu privilegiju imate samo vi ovde i jos po neko ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Злоћко обрадувај нас повише пута иЧ замерке нема!! браво браво и само браво (фалимисмеШкоштотапше ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
casual je napisao: Vujo postavila mi Vucica pitanje iz oblasti psihologije. slucajno sam znao odgovor  hahahaha ja reko sećaš se Juinga 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Сад ми се и не једе, изнервиро сам се због провајдера... Како видим, проредило се друштво. Ћери, Вуко, опрости ми што ти се нисам јавио, ал нисам мого. Пуче изненада... А лепо рече Искрена да се нешто кочи. Укочи се на погрешном месту! Бем ти...
Оцо ништа страшно.. полакоте брез неурозу ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|