|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sede 3 narkomana za stolom. - 1. uzeo kokain, - 2. heroin - 3. travu Ovaj 1. povuce prvu dozu i kaže: - "Mene je Bog poslao da imam najbolje aute, sve žene sveta i sve naj." Na to će 2.: - "Ne, mene je Bog poslao da imam sve najbolje na svetu." Onaj 3. cuti, cuti, a zatim povuće dim i potpuno opušteno kaže: - "...nisam ja nikog poslao."
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Kaže Mujo Fati: 'Uf, slomio nam se umivaonik.' 'Kada?' 'Nije kada! Rekao sam umivaonik!' Prolazi Mujo pokraj prosjaka. 'Molim vas, nisam jeo tri dana', pruži mu ruku prosjak. A Mujo mu odgovori: 'Moraš, pa makar na silu'. Mujo: 'Fato, daj mi one golf čarape!' Fata: 'Koje su ti to?' Mujo: 'One s devet rupa!' Leži Fata na intenzivnoj. Izlazi doktor i kaže Muji: 'Fata ne izgleda dobro.' 'Znam, doktore, ali dobro kuha i dobra je s djecom'. Izlazi Fata iz salona ljepote, a vani je čeka Mujo i kaže: 'A, barem si probala...' Utrči Haso u kafić: 'Mujo! Netko ti je upravo ukrao auto!' Mujo: 'Jesi li vidio tko je to bio?' Haso: 'Ne, ali zapisao sam registraciju'. Kupio Mujo za rođendan Fati dijamantski prsten. Sretne ga Haso i pita: 'Mujo, zar nije Fata za rođendan željela sportski auto?' 'Ma, je, ali gdje ću naći lažan auto?!' Žali se Mujo Hasi: 'Ukrali su mi sve kreditne kartice!' 'I jesi prijavio policiji?' 'Nisam i neću!' 'Zašto?' 'Pa taj koji mi ih je ukrao manje troši nego moja žena.' Priča Mujo Hasi: 'E, moj Haso, kad sam bio mlađi sve su ženske trčale za mnom.' 'A sad više ne trče?' 'A kad ne kradem više torbice.'
Mujo se zaposlio u muzeju. Nakon nekoliko dana pozove ga šef: 'Mujo, nismo zadovoljni tvojim radom.' 'Pa stvarno mi nije jasno u čemu je problem. Radim ovdje tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa.' Došao Mujo kući i zatekne Fatu u krevetu sa nepoznatim čovjekom. 'Fato, što radi ovaj čovjek u mom krevetu?!' 'Čuda, Mujo! Čuda radi!' Došao je i petak, i Mujo sav sretan zbog dobre ideje kaže Fati: 'Fato, hajde da si priuštimo jedan lijep vikend.' Fata ga veselo pogleda i odgovori: 'Može, Mujo! To ti je odlična ideja!' Mujo se nasmije i veselo reče: 'Dobro, onda se vidimo u ponedjeljak!' Mujo i Fata, dečko i cura, idu ulicom držeći se za ruke. Fata mu kaže: 'Hodamo već trideset godina. Mislim da je krajnje vrijeme da počnemo razmišljati o braku.' 'Draga Fato, pa tko će nas htjeti ovakve stare?' U tramvaju Mujo pokazuje kartu kontroloru. 'Gospodine, pa ovo je dječja karta!' 'E, pa sad vidite koliko sam dugo čekao tramvaj!' Vraća se Mujo pripit kasno navečer kući i Fata ga bijesno dočeka na vratima: 'Tako dakle, u tri ujutro se vraćaš kući?' 'Tko kaže da se vraćam? Samo sam došao po gitaru!' Kasno navečer došao Mujo pijan kući. Fata otvara vrata i odmah se počne derati na njega. 'Opet si mrtav pijan, a?!' 'Samo šuti. Dovoljno sam kažnjen da te duplo vidim.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Stoji ludak na mostu i vice: - 35 laaaaaa,laa laaa. Dolazi policajac do njega i pita ga: - Sto vices stalno "35' laaa laaa laa"? Ludak ga gurne sa mosta i pocne da peva: - 36 laaa laaaaaaaa laaaaaaaa
Sreli se Crnogorac i Japanac - "Jung-Ce-Hao, crni pojas, deseti dan", kaže Japanac, a Crnogorac će: - "Vu-Ka-Šin", vuneni pojas, svaki dan!
Pita Haso Husu: - "Zasto Huso pljujes kad pricas?" - "Pa sta cu ti ja kad govorim tecno!"
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Došla Ciganka kod ginekologa i ovaj ustanovi da je dotična trudna. - A šta će da bude dete, doktore? - Ne znam, morati ćeš da ideš na ultra-zvuk, pa ćemo videti da li je muško ili žensko. - Ma ne pitam te to, nego hoće li biti Srbin ili Hrvat?! - Pa šta ti je muž?! - Ciganin, brate! Ali, svaki dan mi govori pun mi je k***c i Srba i Hrvata!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Žali se pacijent doktoru: - Doktore, grozno. Čujem glasove, a nikoga ne vidim. - Kad vam se to događa? - Kad telefoniram.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Pita učiteljica klince kako su došli na svet. Prvo: - Mene donela roda. Drugo: - Mene teta iz Amerike. Cigo: - Mi smo siromašni, mene je tata sam napravio. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Dvojica narkomana uhvatili popa i bacili ga sa zgrade. Pop padne i razbije se kao p**ka. Tek će jedan narkoman drugom: -Jesam ti rekao da je pop, a ti meni: "BETMEN, BETMEN"!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Kaze Mujo Hasi "E Haso popij času mlijeka i Bog da te vidi"
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|