Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
zbunjujete me tim vašim nagađanjima. ne budite podli od prve, sačekajte malo. Jel' ovdje treba proći i koliko vremena za upis posta? Koliko je postova dozvoljeno?
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie je napisao: Zlobni je napisao: ajde brzo jos par pitanja ako imate pa onda Minnie - mikrofon je vas ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) ..gde smo ono stali.. ..pošto me predviđaš za hot...stolicu..menjam taktiku.. samo finjak pitanjca omiljena boja.. omiljena životinja.. omiljeni cvet neomiljeni forimaš neomiljena forumašica isteklo vreme ali ajde jos to da odgovorim: omiljena boja.. ultraljubicasta omiljena životinja..dvogrba leteca svinja omiljeni cvet... beli krin neomiljeni forimaš... marinn neomiljena forumašica... nusha na prvu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
nuša je napisao: zbunjujete me tim vašim nagađanjima. ne budite podli od prve, sačekajte malo. Jel' ovdje treba proći i koliko vremena za upis posta? Koliko je postova dozvoljeno? Ne treba nista proci,samo odaberes rubriku i pises sto ti je volja,treba ti malko vremena da se uhodas,nije tesko!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ja mislim da je nuša žensko
..ona sa onog foruma što te 'tela....
pet forumaša bez kojih bi ovaj forum bio mrtav koja!???? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ajde nusho ti na stolicu da vidimo ko si...posto je minnie vec bila ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..možete vi ostavljati pitanja, ja ću odgovarati kad budem imala vremena... ili me vrebajte... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie....ja nemam sta da te pitam..prosli put si bila samo moja..termin ti je zaeban..ali ko voli nek izvoli 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Zlobni je napisao: ajde nusho ti na stolicu da vidimo ko si...posto je minnie vec bila ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ćete me odmah obesit ili?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ajde nuša...
imam još 15 minuta fore..pa da me iskoristiš
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
nuša je napisao: Zlobni je napisao: ajde nusho ti na stolicu da vidimo ko si...posto je minnie vec bila ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ćete me odmah obesit ili? ma jok, postavljamo ti pitanja da te bolje upoznamo - nista strasno ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|