|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
4 - 3 poena 2 - 2 poena 3 - 1 poen
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
3-3- 4-2 1--1
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Večeras ću malo ranije objaviti rezultate. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Predlog br. 4: Dolazi ciga kuci i kaze deci,danas kupanje i pranje zuba zasto tato? dolaze nam gosti? A sta cemo da im radimo? LaYo čestitam ! Predloži temu za ovu sedmicu. Šaljete do subote 12:00, postavim kad stignem. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Morbidnjaci su na tapetu za sledeći krug Ako smem da kažem...predlozi se daju do subote u 12h a ti ćeš postaviti kad budes mogao...ajde da kazemo da ces popodne...da ne kazem u nedelju kad treba i da saberes glasove....Malo je manje od dana za glasanje.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ma sve može. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Samo jedan vic sam dobio. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Predlog br. 1: Rešili Englez, Francuz i Srbin da se zaposle u CIA-i. Prijave se na konkurs i oni ih tamo bace kroz najžešce testove: snalaženje u prirodi, glad, žeđ, borba prsa u prsa, čuvanje tajne…, i na kraju kad su sva trojica prošli dolaze do finalno...g testa. Dovedu im žene, stave ih u određene prostorije a njima daju pištolje i kažu im da ih ubiju. Prvi Englez ulazi unutra, vadi pištolj, repetira, uperi ga u ženu, oce-nece, i kaže: -Ma ne mogu. CIA je CIA al’ žena je preča. Drugi ulazi Francuz. Vadi pištolj, repetira i nišani, al’ ni on ne može. Ulazi Srbin unutra. Cuje se bam-bam-bam a posle toga lomljava, ciča, vika i posle pet minuta izlazi on sav krvav i kaže: -Mamu im **bem dali mi ćorke, pa sam morao da je dokrajčim stolicom! Predlog br. 2: Juce sam pomogao jednoj bakici - Kako? - Pa pitala me je kako da stigne do groblja - I? - I,nista,gurnuo sam je pod bus Predlog br. 3: Šta radi dete narkomana u ćošku sobe ? - Igla se.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Glasate do nedelje 23:00. Hvala. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Boss je napisao: Predlog br. 1: Rešili Englez, Francuz i Srbin da se zaposle u CIA-i. Prijave se na konkurs i oni ih tamo bace kroz najžešce testove: snalaženje u prirodi, glad, žeđ, borba prsa u prsa, čuvanje tajne…, i na kraju kad su sva trojica prošli dolaze do finalno...g testa. Dovedu im žene, stave ih u određene prostorije a njima daju pištolje i kažu im da ih ubiju. Prvi Englez ulazi unutra, vadi pištolj, repetira, uperi ga u ženu, oce-nece, i kaže: -Ma ne mogu. CIA je CIA al’ žena je preča. Drugi ulazi Francuz. Vadi pištolj, repetira i nišani, al’ ni on ne može. Ulazi Srbin unutra. Cuje se bam-bam-bam a posle toga lomljava, ciča, vika i posle pet minuta izlazi on sav krvav i kaže: -Mamu im **bem dali mi ćorke, pa sam morao da je dokrajčim stolicom! Predlog br. 2: Juce sam pomogao jednoj bakici - Kako? - Pa pitala me je kako da stigne do groblja - I? - I,nista,gurnuo sam je pod bus Predlog br. 3: Šta radi dete narkomana u ćošku sobe ? - Igla se. 2 - 1 - 3 - ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|