Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Вучица je napisao: Анђелко тебе сместише овде м Да ли си заљубљета у оног што `нема слиЧку`? Сандалке или ципелке (штикле обавезна), које? Да ли си нежна? Колико си висока и што? Шешир или качкет? Ташна или ранац? Ди ми је комшија? ете малко питањца да се окрепиш ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Ne razumem prvo pitanje,ko nema sliku? I jedno i drugo Jesam 165 jbga nisam mogla vise hahah sesir tasna ne drzim ga u dzepu ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta ti znaci potpis?
Tvoja prva misao-izgovorene rijeci kad bi ti momak otpevao serenadu pod prozorom su...?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Mislis li da je Boske dobar tip?
Da li si u svadji sa nekim sa foruma? Kao osoba mislim,ako mislis na nesto drugo ne znam nisam videla Nisam
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јаоо Анђелко штзо си бре брезобразна, па питах за комшију ццц и неје ред да ти је у џепко хвала на одговори ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Slatkiši ili voće ? Forum ili FB ? Šta misliš o ljudima koji ne priznaju svoje greške ? I jedno i drugo u velikim kolicinama. Forum Mozda ih nisu svesni,a ako jesu onda su kukavice.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li su u ljubavi svi gresni?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Sta ti znaci potpis?
Tvoja prva misao-izgovorene rijeci kad bi ti momak otpevao serenadu pod prozorom su...? 1,Potpis je nastao posle diskusije sa jednim forumasem,ne mogu ti reci ko je . 2.Gadjala bih ga saksijom u glavu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Вучица je napisao: јаоо Анђелко штзо си бре брезобразна, па питах за комшију ццц и неје ред да ти је у џепко хвала на одговори ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Tu je i dobro je ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Da li su u ljubavi svi gresni? Ne mora da znaci
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bas mi se svidja odg taj za serenadu Kog forumasa bi strpala 7 dana u zatvor da se sabere? Koji kompliment ti najvise prija?
|
|
|
|
|
|