Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Вучица je napisao: A štoj misliš el bi on nas dve obe odjedared il ponaosob m ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Ma,Trifun je moj stari drug...I ne brini...Sve je samo igra...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
More nemislem ja da bi se on s nasi igrao tek tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
MeGi je napisao: Da li si se virtuelno "zaljubila"? Da li ti muz zna da ides na forum? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam... Narvno da zna...I pomaze mi oko foruma...Eto,on mi uglavnom napravi avatar i slucno... I pricamo o netu i forumu,jeg ga dozivljavamo kao vid zabave...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iz drugarstva se najbolje ljubavi radjaju Reci ve nam LaYa kad dosta sa pitanjima  nemam insp nesto.....jos je ranooo, al aj ovako Cime si osvojila svoju drugu polovinu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si ljubomorna je l bi mogla citati kako pise ovdje sa drugim zenama? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l nosis tanga gacice?
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Cek,ne mogu tako brzo da odgovorim... Po prirodi nisam ljubomrna ni u reali,a na netu tek ne... Cime sam ga osvojila...Hmmm.pa traje 20 godina,verovatno je bilo puno toga... I da ne nosim tange...Ne preporucuju ih ni lekari...Uglavnom ima sintetike na koju sam alergicna
Poslednji put menjao Bubi dana 14 Feb 2013, 13:19, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
E da li se desi i danas da te tvoja muŠkarčina onako serbez iznenadi koliČinom ljubovi m?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si nekad nekog upoznala sa foruma?
Da li se osecas drugacije kada uskocis u nick moda?
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Вучица je napisao: E da li se desi i danas da te tvoja muŠkarčina onako serbez iznenadi koliČinom ljubovi m? Pa,ne volimo nista tatralno...Ili vezano za neki datum,npr danasnji...Jednostavno i spontano...Neki gest koji ce ukazati da mu je stalo... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|