Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pitanjce: Ako bi otvorili temu 'odpjevaj nam nesto-karaoke', ali da nam stvarno odpjevate..zanima me koliko bi forumasa pristalo na to.??? Znaci ideja je da se postavi link...na kojem mozete da snimite ono sto odpjevate na svoj nacin naravno i samo taj link kopirate i ulazite u takmicenje. (mozda ste upratili onaj link sto Brutalni postavlja kad snimi sebe kako zijeva ili sta vec  ) Pjevao bi se samo refren zadate pjesme...Glasalo bi se kako ko hoce, ili dobro pjevanje, ili smijesna obrada, ili uzasno lose krecanje, ili nesto sto vas je nasmijalo pravo dobro. Pobjednik zadaje refren iduce pjesme. Ako nema interesanata i ako ne bi imao ko da pjeva nema smisla postavljati takmicenje...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja sam za,sta fali,malo da se smejemo jedni drugima ima da vam pevam,kmecim,smejem se i kako to brut uradi,,,zevne ili prdne,ja sam upratila ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: Pitanjce: Ako bi otvorili temu 'odpjevaj nam nesto-karaoke', ali da nam stvarno odpjevate..zanima me koliko bi forumasa pristalo na to.??? Znaci ideja je da se postavi link...na kojem mozete da snimite ono sto odpjevate na svoj nacin naravno i samo taj link kopirate i ulazite u takmicenje. (mozda ste upratili onaj link sto Brutalni postavlja kad snimi sebe kako zijeva ili sta vec  ) Pjevao bi se samo refren zadate pjesme...Glasalo bi se kako ko hoce, ili dobro pjevanje, ili smijesna obrada, ili uzasno lose krecanje, ili nesto sto vas je nasmijalo pravo dobro. Pobjednik zadaje refren iduce pjesme. Ako nema interesanata i ako ne bi imao ko da pjeva nema smisla postavljati takmicenje... Ja ću sa zadovoljstvom da glasam. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj njega hahahahhaha
Lako cemo za glasace, takvih je pun forum. Pitanje je ima li iko da bi ucestvovao?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
meni ne radi mikrofon al rado bih ucestvovala jos vam samo fali moj glas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molelin predlog je jedan od najboljih koje sam ovde procitao, samo ima jedna mana... ne znaju svi da pevaju ali bas to moze da bude uzasno smesno ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ja predlazem da oni koji sviraju neki instrument takodje mogu da kace svoje radove, pa da uzivamo i u svirci i u glasovnim sposobnostima nasih forumasa ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..Moli..imaćeš moj glas... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ni ja ne znam da pevam,rado cu da zapevam Bar necemu da se smejemo
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45985
|
Nema šanse da pjevam... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) ...ali ću rado slušati i glasati....što sam pametna...hahahaha
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: cuj njega hahahahhaha
Lako cemo za glasace, takvih je pun forum. Pitanje je ima li iko da bi ucestvovao? Znam ja vrlo dobro šta je pitanje. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|