Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hmmm sex bez ljubavi vredelo bi isprobati samo radi posta na forumu kako sta ovo ono ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
casual je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Sex bez ljubavi je sport... To je kao da jedete cokoladnu tortu a nemate culo ukusa Sport i to kakav. Treba ga uvrstiti u olimpijadu kao disciplinu. Sex bez ljubavi je neobavezan, ne sputava i ne ogranicava. Odlican je za muski ego  Sam je sebi svrha. Ljubav je ljubav, kakve veze sex ima sa tim. Vidim nekog je zaobisla ljubav u sirokom luku ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pa kao da se kupate u ronilačkom odelu  ....a more karibsko ma nisam kompetentan o tome da pričam
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sex bez ljubavi? moze,kad imate gripu pa vam treba preznojavanje al se to ne racuna ko sex vec samo terapija ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
neko želi isključivo aqciju a neko bi opet samo satisfakciju. neke radi toga drže visoko ponos pa zato nemaju redovan sexualni odnos. vremenom postane "nagazna mina" i zarđala sex.mashina  ..
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Uvijek je to postojalo i postojace. Tako smo mi ljudi izabrali. Ali ja i dalje vjerujem u pravu ljubav, iskrenu ljubav. Tesko se nalazi ali postoji...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Miss Helen je napisao: Uvijek je to postojalo i postojace. Tako smo mi ljudi izabrali. Ali ja i dalje vjerujem u pravu ljubav, iskrenu ljubav. Tesko se nalazi ali postoji... Predivno ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ljubav postoji, zbog pravih ljubavi su se ratovi vodili i padala carstva, ali to nije tema. Ispada da ste imali sex samo sa onima koje ste voleli? Nemo se zajebavamo...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
nudila mi jedna čavka tu opciju, posle raskida
nisam prihvatio jer sam je voleo
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: Ljubav postoji, zbog pravih ljubavi su se ratovi vodili i padala carstva, ali to nije tema. Ispada da ste imali sex samo sa onima koje ste voleli? Nemo se zajebavamo... Ima gi svakakvi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|