Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nije ni moje srce od kamena i kad sam vec bio pred ponorom, ugledah kap rose na sasusenom listu,
stavicu tu kap na dlan
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: nije ni moje srce od kamena i kad sam vec bio pred ponorom, ugledah kap rose na sasusenom listu,
stavicu tu kap na dlan Stavi Trile...ali cuvaj...od vetra da je ne oduva ,od sunca da se ne osusi... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile..tako znaci. ..i to sa mojom prijateljicom. Kakav udarac ispod pojasa. Zbogom!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Trile..tako znaci. ..i to sa mojom prijateljicom. Kakav udarac ispod pojasa. Zbogom!! dobro de ajde... Zasta sluze prijatelji..  On samo pokusava da me oslobodi *aveti* proslosti..Samo pokusava da mi pomogne da pokidam sve lance davno proslih dana koji me kao okovi stezu i ne daju mi napred... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena, mislim da si mi neverna prica se po selu, dok iz tvojih usta ne cujem necu da verujem
dakle, reci sad ili cuti zauvek a ako saznam sa strane.. ne znam, ..tebe pa sebe
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i da pomenem neke hodnike secanja u tim tvojim dugim hodnicima, Julia, ostavi sve iza sebe, ne okreci se isturi ramena i kroči hrabro napred
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pusti selo sta prica..i ti nasao svakome da vjerujes
samo reci sta da kazem sve sto tvoje usne meni govore istim zarom ponovljam i ja tebi.. i ako dodje do toga...prvo sebe pa mene he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
A sta se ovde rad?
Molena , Julija , Trile -pusa
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nista NikiRiki, malo se fajtamo ocu ove dve da napujdam jednu na drugu da vidim koja je jaca
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo i cetvrta pa da vidimo sada Trile..suoci se sa istinom ko koga vara??..vrijeme je
Ako ima jso neka neka se javi.
Niki :*
|
|
|
|
|
|