Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia, ti mene tu pred svima ismevas meni sad sve nekako dodje da .. ma ne, necu na to ni da pomislim . . vec sam pomislio, gotovo.. ako me nema sutra sami predpostavite,.. ne znam,. . jos cu da razmislim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: Julia, ti mene tu pred svima ismevas meni sad sve nekako dodje da .. ma ne, necu na to ni da pomislim . . vec sam pomislio, gotovo.. ako me nema sutra sami predpostavite,.. ne znam,. . jos cu da razmislim ma neeeeeeeeeeee..ne ismevam te..ti nemas pojma kakav su melem za moju dusu tvoje reci...  znas da sam jos uvek medju avetima proslosti...i tvoj arec kao zracak sunca obasja ovo sivilo moje duse... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
tu bol koju nosis u dushi podgrevas stalnom nadom, a bol je sve jaca.. i rekoh nedavno, bol ce nestati kad prestanes da se nadas
ja sam onaj koji ce da ceka
Poslednji put menjao Trile dana 12 Feb 2013, 00:28, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Trile je napisao: tu bol koju nosis u dushi podgrevas stalnom nadom, i bol je sve jaca.. i rekoh nedavno, bol ce nestati kad prestanes da se nadas
ja sam onaj koji ce da ceka 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vidi mazno mi smaji 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Iskra je napisao: vidi mazno mi smaji  sorry Iskra, njega koristim samo za ljubavne postove ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
sta mi prekidate emotivne trenutke
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: tu bol koju nosis u dushi podgrevas stalnom nadom, a bol je sve jaca.. i rekoh nedavno, bol ce nestati kad prestanes da se nadas
ja sam onaj koji ce da ceka Nada je Trile ono sto nas odrzava u zivotu... Ali primecujem dok sa jedne strane podgrevam stare nade ,,sa druge strane pocinje da tinja neka tek zapaljena vatrica koja se prema da preraste u plamen...  :D 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|