Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
MeGi je napisao: Trudna sam Znao sam, pa je l' sam ti rekao da stavis kondom na modem ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia, muko moja
ne staj mi na ranu ljutu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: Trudna sam Jao Megice , opet si stavila tu macketinu.E Taca pita za tebe i rekla mi da te puno pozdravim.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
cekaj malo ko je ta Taca, nesto se secam kao kroz maglu,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jaoooooooo neko pita za meneeeee Lila pitaj je je l nasla nekog da odem preko? msm ovo ono za papire Zlobni ti da cutis, rekao si da stavim kesu za zamrzivac one od 4kg na ekran
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: Julia, muko moja
ne staj mi na ranu ljutu Ah Trile..nepresusni izvore inspiracije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: Jaoooooooo neko pita za meneeeee Lila pitaj je je l nasla nekog da odem preko? msm ovo ono za papire Zlobni ti da cutis, rekao si da stavim kesu za zamrzivac one od 4kg na ekran Pita me kako je Megica - Srecko, reko ` Megica je porasla ne da nikome pardona na forumu ona kaze pozdravi je puno i bas mi je drago da je tako.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
MeGi je napisao: Zlobni ti da cutis, rekao si da stavim kesu za zamrzivac one od 4kg na ekran
Ali to je bilo da ne zakacis herpes od silnog ljubljenja u monitor a kondom na modem je da ne zatrudnis..... e nista me ne slusas ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
aj sad pustite Senku da kaze nesto sta se se raspisali toliko
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|