| Autoru |
Poruka |
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Senka je napisao: Doktoreee...uho me zabole(lo)...čuj on bi odmah skidao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Otorinolaringolog je na drugom spratu, ja sam fizijatar ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
KOJO večeeee za juče minus ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a sad davaj piČe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
klara je napisao: Jana je napisao: Pozdrav svima, a u Klarinu čast  pre neko veče joj se prividjao Do suza me ona tvoj post doveo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hvala Jano. Uffff sto volem pelinkovac d.vece volem i ja...i pelin i lepo drustvo 
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Ameno je napisao: d.vece volem i ja...i pelin i lepo drustvo  E sad je sve na mestu. I srce i piće. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: KOJO večeeee za juče minus ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a sad davaj piČe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ja,nemam iskra.....sirotinja raja čekam da se ogrebem
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a što nema UZA ako če kazemo ziFeli ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: KOJO večeeee za juče minus ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a sad davaj piČe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ja,nemam iskra.....sirotinja raja čekam da se ogrebem ma če iskukamo neko piče valjda samo pst ne moraju da znaju da smo švorc ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
klara je napisao: Ameno je napisao: d.vece volem i ja...i pelin i lepo drustvo  E sad je sve na mestu. I srce i piće. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ...uh posle ovakvog pozdrava, nema mi spavanja do zore ![[ljubavi.gif] [ljubavi.gif]](./images/smilies/ljubavi.gif)
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ma vidiš da večeras se svi stisli....ni tastaturu neće da troše
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
 Evo od Mrazka za laku noć ....
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
|
|
|